TREĆINA PRIZNAJE: Bivši je u krevetu bolji od muža!

Iako su žene svesne toga da im je sa bivšima bio mnogo bolji seks, one uglavnom ne žale što im on nije postao životni partner, jer su za spružnika važniji kvaliteti poput vernosti, odanosti i očinske ljubavi

  • 0

Kada se prisećaju svojih romansi, žene su veoma nostalgične i oko 38 odsto njih svesno je činjenice da im je seks sa bivšim bio bolji od onoga što u spavaćoj sobi dobijaju od sadašnjeg partnera. Kako pokazuju rezultati studije britanske kompanije "Lav hani", sprovedene na 1.100 ljudi, isto to priznaje oko 29 odsto muškaraca.

- Žene se često ne udaju za muškarce sa kojima su imale najbolji seks u životu. Motivi za stupanje u brak kod dama su razumni, jer se one koncentrišu na odanost, vernost i potencijal muškarca da bude dobar otac - komentarisala je studiju poznata seksualna terapeutkinja i autorka brojnih knjiga Trejsi Kok.

Ona objašnjava da pripadnice lepšeg pola nimalo ne žale zbog toga što im muškarci s kojima su se odlično slagale u krevetu nisu postali životni partneri, ali ipak im nedostaje taj dobar seksualni aspekt veze s njima. Rezultati ove studije pokazuju da su žene postale otvorenije u priznavanju svog nezadovoljstva trenutnim seksualnim životom.

Oba pola priznala su da je njihov seksualni život postao kvalitetniji s vremenom. To pokazuje i podatak da tek oko 7 odsto ispitanika oba pola za najboljeg ljubavnika u svom životu smatraju svoju prvu ljubav, a za više od 90 odsto njih seks za jednu noć nije ni približno tako dobro iskustvo kao seks sa stalnim partnerom.

Oko 26 odsto muškaraca volelo bi da u seksu isproba nešto što do sada nije, dok su žene još pomalo konzervativne i isto priželjkuje njih 17 odsto. Seksi igračke takođe su primamljivije muškarcima nego ženama, ali se ipak sve više parova odvažuje na korišćenje takvih pomagala sa namerom da obogate svoj ljubavni život.

(24sata.hr)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA