TUZLAK SLOMLJENOG SRCA: Saro, vrati se Kemi!

Čim ga je juče ostavila devojka, mladić iz Tuzle po imenu Kemal organizovao se sa svojim prijateljima i napravio veliki pano u čast njihove propale ljubavne romanse

  • 1

U nadi da će mu Sara oprostiti, Kemal je poslao medijima svoj tužni ljubavni vapaj.

- Zovem se Kemal i zaljubljen sam do ušiju u jednu curu, ali nedavno smo se posvađali. Ona je prekinula, a meni je stvarno žao. Volim je više od života, ali ona se ljuti li ljuti. Siguran sam da je to ona prava i želim život sa njom da provedem. Želi i ona sa mnom, ali kad se naljuti tad sve puca – piše Kemo u svom pismu.

Iz njegove ispovesti saznajemo da je sa Sarom bio u vezi tačno devet meseci, da je mnogo voli, da je po prirodi human čovek, ali i da ima mnogo prijatelja koji navijaju za njihovu ljubav.

- Ovaj datum je dan kad smo počeli da se zabavljamo, a tu je i dan kada je ona prekinula. Puno nas se angažovalo da napravimo pano, čak i neki vaspitači iz Doma za decu bez roditeljskog staranja. Želim da naglasim da su najviše pomogle tete Izeta, teta Alma, Mirela i Muamera – zahvaljuje svima na doprinosu ucveljeni mladić.

U nadi da će se Sara brzo odljutiti, Telegraf.rs objavljuje sliku i tekst, uz nadu da ćemo i mi pomoći u obnavljanju ove divne balkanske romanse.

(Tuzlarije.net; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duka

    27. septembar 2012 | 17:53

    svaka cast telegrafu pravi ljudi:D A momku sve najbolje u.zivotu i ako mu se daleko bilo ne vrati treba da zna.da ga mozda ceka neka druga bolja od te:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA