San nakon seksa predstavlja dokaz ljubavi

Ukoliko se vaš novi momak odmah nakon strasnog vođenja ljubavi okrene na drugu stranu i zaspi, uopšte ne treba da se brinete da je u pitanju nekakav bezosećajni gad. Naprotiv! Ovo je siguran znak da se zaljubio u vas

  • 0

Kako tvrde evolutivni psiholozi sa Univerziteta u Mičigenu i Olbrajt koledža u Pensilvaniji, parovi koji odmah nakon seksualnog čina uplove u carstvo snova imaju vezu koja je jaka i stabilna.

Ukoliko se jednom od partnera često dešava da zaspi vrlo brzo nakon seksa, to samo znači da je kod te osobe jača želja za bliskošću. Autori studije objašnjavaju da je tonjenje u san zapravo podsvesna poruka kojom jedan partner poručuje drugom da nema potrebe da se vodi razgovor na temu ozbiljnijeg vezivanja, jer se do tog stadijuma već stiglo.

Takođe, ovim istraživanjem utvrđeno je da nikako ne važi klasičan stereotip o muškarcu koji bezobzirno zaspi odmah nakon seksa, pošto razlika među polovima po ovom pitanju nema.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA