SEKS NA FAKSU: Najviše ga upražnjavaju studenti ekonomije, a najmanje ekolozi!

Odlazak na fakultet predstavlja prekretnicu u životima mladih ljudi. Pored sticanja diplome, većina njih u ovom periodu uči i istražuje i druge aspekte svog postojanja, a posebno one koje se tiču seksualnosti

  • 2

U anketi koju je sproveo britanski portal StudentBeans.com, od 4.656 studenata, studenti ekonomije ispali su ubedljivo najpromiskuitetniji. U proseku, oni su imali gotovo pet seksualnih partnera od trenutka početka studiranja, preciznije 4.88.

Za ekonomistima slede socijalni radnici i psiholozi (sa po 4,7 partnera), potom studenti marketinga (4,57), studenti ugostiteljstva, turizma i trgovine (4,56), dok su agronomi peti na skali, s prosekom od 4,44 partnera. Na sam vrh popeli su se i inženjeri i kineziolozi.

Na samom dnu liste našli su studenti ekologije (1,71 partnera) i teologije (2,13). Među najčednijima su i geolozi, studenti obrazovanja i budući filozofi. Ono što iznenađuje jeste da se među najčednijih deset nalaze studenti umetničkih fakulteta (3,18 partnera), ali i novinari (3,01).

Sveukupno, britanski studenti mnogo su manje promiskuitetni nego što se očekivalo. Šest od deset ispitanika spavalo je s dvoje ili manje partnera od početka studija. Čak 39 odsto spavalo je samo s jednim partnerom, a pet posto još uvek nije izgubilo nevinost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA