SEKSI KAMPANJA: Jeste li za viski sa ženskih grudi? (FOTO) (VIDEO)

Čelnici nemačke kompanije "GSpirits", koja se bavi proizvodnjom alkoholnih napitaka, dosetili su se kako da na pravi način dođu do velikog broja novih muških potrošača

  • 0

Shvativši da je seks najbolja stvar koja će im pomoći da plasiraju svoje prozvode na tržište, marketing stručnjaci kompanije "GSpirits" odlučili su da u reklame stave obnažene ženske grudi i alkohol koji se po njima sliva. Je li im kampanja uspela? Naravno da jeste!

Reč je o novim brendovima votke, ruma i viskija, koji će se prodavati u ograničenom broju, a njihova specifičnost je u tome što će, pre nego što završe u boci, neko vreme provesti na grudima lepotica. Svaka boca trebala bi da košta oko 180 dolara, a u reklamnoj su kampanji učestvovale Aleksa Varga, Amina Malakona i Evelin Uber.

Proizvođač tvrdi da nije u pitanju nikakava markentinška prevara, ali pitanje je koliko je to nakon samo jednog pogleda na fotografiju ili video-snimak uopšte važno.

(Index.hr; Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA