POLICAJKE, SOBARICE, MEDICINSKE SESTRE: Seksi uloge raspaljuju strast

Prepustite se mašti i rukama partnera. Pustite da vas leči i kažnjava, stimuliše igračkama ili vezuje

  • 0

Seks u uniformama, sa igranjem uloga je izvrsna mogućnost da začinite svoj seksualni život.

Policija u krevetu

U koliko seksualnih situacija možete upotrebiti lisice? A kada je još tu i pendrek, kombinacijama nema kraja. Naravno, da bi cela priča bila zaokružena, tu je i uniforma. Sve kreće od one proverene situacije "Policajac Vs. lopov". Bile ste zločaste? Po ko zna koji put ste se oglušile o zakon?

Vašem privatnom policajcu ne preostaje ništa drugo nego da vas po hitnom postupku privede u sobu te radi opšte sigurnosti lisicama prikači za krevet. Zavisno od težine vašeg prestupa, dobićete i adekvatnu kaznu. Kazniti vas može tek laganim lupkanjem pendrekom po guzi za lakše prestupe, ili drastičnim merama rezervisanim za okorele kriminalke, gde pendrek pokazuje svu raskoš vaginalno-analne primene.

Kada su policajke u pitanju, situacija može postati još zanimljivija. Povremeni lagani SM seks i dominacija stroge policajke nikome ne može naškoditi. Nemamo ništa protiv vezivanja lisicama, no ako se vaša draga previše unese u svoju novu ulogu, pazite da pendrek ne završi tamo gde ne bi trebalo.

Lekari i medicinske sestre

Jeste li ikad bili hospitalizovani? I doživeli čudesno ozdravljenje jednim pogledom na medicinsku sestru koja je upravo ušla u sobu da vam izmeri pritisak? Da, poznat vam je taj sindrom, znam.

Svi znamo da su bolnice i bolničko osoblje neiscrpna inspiracija za mnoge porniće. Ne treba vašoj dragoj diploma medicinskog fakulteta da vas prigodnom masažom reši konstantne napetosti na području prepona.


Ako ste pak pod stresom, sve se to može rešiti u trenu, nema efikasnije metode od dobre "injekcije" nakon napornog dana.

No, to sve može biti mnogo zanimljivije ako dodelite nove uloge. On može biti lekar, a ona pacijent ili obrnuto.

Lagani sistematski pregled u vaša četiri zida preuzima funkciju izvrsne predigre. Počinjete polako. Stetoskopom je slušajte kako diše. Vrhovima prstiju prelazite po njenom telu koje treperi. Masirajte joj leđa i spuštajte se sve niže. Nakon nekog vremena preuzimate ulogu ginekologa. Morate priznati - zvuči bolje nego ona "ho-ruk" varijanta, tek toliko da se obavi.

Poštari

Šta je ženama toliko napeto kod poštara? Poštari se zapravo savršeno uklapaju u profil žrtve pohotnih domaćica. Za njih je poštarov "thomos" ustvari "kawasaki", a sami poštari mačo bajkeri u kožnim pantalonama. Znate onu staru - ako ne ličite na mamu ni na tatu, onda sigurno ličite na poštara.

Francuske sobarice

Ovaj fetiš ima mnogo poklonika. Vaša draga u ultrakratkoj uniformi sobarice briše prašinu po sobi.

Vi je pohotno promatrate, a ona se svaki čas mora sagnuti. Oh, pa ona ne nosi gaćice! Odmah je morate nekoliko puta dlanom po guzi zbog nedoličnog ponašanja. Ostatak znate.

 

Učenice

Uredna kosa, uska košuljica, kratka suknjica i dokolenice.Kako samo čedno i nevino izgleda u tome.

Sa svojom dragom možete otputovati u školske dane. Budite joj učitelj i naučite je mnogo čemu.

(Telegraf.rs / Seksportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA