SVE BUJNIJE: Ženske grudi povećale su se dva broja

Sudeći prema istraživanju sprovedenom u trgovinama ženskog rublja, najprodavanija veličina grudnjaka je 75 E, što je za dva broja veće nego pre samo dve godine

  • 1

Pre dve godine najprodavanija veličina grudnjaka bila je 75B, a danas je u prodavnicama najtraženija veličina 75E. Grudi su se od 2010. godine povećale za čak tri broja.

Sve je veća potražnja za većim grudnjacima! Pre dve godine, klasični broj 75B (britanski 34B) bio je najprodavanija veličina grudnjaka u najpoznatijoj britanskoj robnoj kući.

Danas je to raskošni 75E, a Šeron Veb, predstavnik prodaje donjeg rublja u Debenhamsu, kaže kako njihova analiza prodaje sugeriše da su grudi sve veće. Najprodavaniji su modeli pojačani i "pušap" grudnjaci koji čine 70 odsto prodaje u poređenju sa 36 odsto takvih grudnjaka koji su se prodavali 2010.

Ipak, čini se da žene žele izvući najbolje od svoje figure, a Šeron Veb veruje kako su zvezde raskošnih oblina poput Dite fon Tiz i Sofije Vergare pomogle da se punije  žene punijih figura osećaju sigurnije u svojoj koži te da se ne boje istaknuti svoje atribute.

Gotovo četiri od pet žena ispitanih u anketi lanca izjavilo je kako se osećaju stisnuto u premalenim grudnjacima.

(Telegraf.rs/DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA