SEKS POZA GOVORI O KARAKTERU: "Sendvič" vole zaštitnici, "branik" kreativci!

Efikasni, lenji, otvoreni ili verni, proverite šta o vašoj ličnosti govori omiljena poza u krevetu

  • 0

Koja je vaša omiljena poza - misionarska, dogi stajl ili pak poza sendvič? Nemojte olako shvatati ako vaš partner uvek zahteva određenu pozu, jer upravo poza u kojoj se prepuštate vođenju ljubavi i strasti otkriva mnogo toga o vašoj ličnosti.

Poza sendvič

Prvo pravilo ove poze je da se žena nalazi dole, ravno ležeći licem okrenutim prema krevetu. Muškarac leži na partnerki, takođe licem prema dole. Muškarac treba da se osloni na ruke i tako održava ravnotežu, jer bez obzira na to koliko vas strast ponese, gnječenje i jako stiskanje nisu u opisu seksi igrica.

Što ova poza govori o vama? Volite tradicionalne odnose i potpuno ste  zadovoljni vlastitom intimnošću. Ova poza je za parove vrlo intimna, a muškarac ovde pokazuje svoju zaštitničku i brižnu stranu. Ova poza pokazuje kako ste odana, poštena i otvorena osoba.

Poza doggy style

Kako to trebate učiniti? Dok se žena nalazi oslonjena na kolena i ruke, muškarac se nalazi iza partnerke.

Što ova poza govori o vama? Vi ste vrlo logična i realna osoba koja čvrsto stoji na zemlji te romantično posmatra život. Užitak je vaš prioritet, a drugi vas smatraju zabavnom osobom koja se zna dobro provoditi. Vi ste samouverena, otvorena i dominantna osoba.

Poza kašika

Kako to trebate učiniti? Pri tom položaju žena ima lagano savijene noge i leži na boku, dok joj se muškarac treba u potpuno istom položaju priljubiti uz leđa.


Što ova poza govori i vama? I dok neki za vas kažu kako ste efikasni, drugi kažu da ste lenji. Ovaj položaj omogućuje duboku penetraciju, koja je uvek bonus, a zahteva i vrlo malo truda. Možda jednostavno vodite vrlo užurban način života, ili pak imate partnera koji voli vrlo često da praktikuje seks, posebno u vreme kada ste najumorniji.

Poza branik automobila

Kako to trebate učiniti? Oba partnera okrenuta su licem prema dole, okrenuti jedno od drugoga u suprotnim smerovima. Muškarac treba noge prebaciti preko žene, tako da se zadnjice partnera dodiruju.

Što ova poza govori o vama? Vrlo ste kreativna osoba, stoga volite da eksperimentišete u područjima i sa stvarima gde se drugi ne usude. Volite da se ističete u odnosu na druge, te imate jako izraženu osobnost i stavove i nikada se ne povodite za drugima.

Nova varijanta misionarske poze

Kako to trebate učiniti? Ako vam je misionarska poza već dosadila, ova varijanta bi vam mogla postati nova omiljena. Oba partnera treba da se usprave klečeći na kolenima i da se okrenu jedno prema drugom, baš poput vertikalne misionarske poze.

Što ova poza govori o vama? Vrlo ste diplomatski nastrojena osoba i zato sve oko sebe smatrate jednakima. Seks je za vas još samo jedan način da budete što bliži i što povezaniji sa svojim partnerom, a ova poza omogućava duboku penetraciju.

(Telegraf.rs/Tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA