"MALIŠANI", JAVITE SE: Otvoren konkurs za najmanji penis, vredne nagrade za pobednike!

U Danskoj je otvoren konkurs na koji se prijavljuju muškarci koji se baš i ne mogu podičiti veličinom svog polnog organa. Vlasnici tri minijaturne alatke osvojiće vredne nagrade

  • 0

Prošle godine danski erotski portal Singlesex.dk organizovao je takmičenje za najlepši penis, a ovog puta došlo je na red da bude nagrađen vlasnik najmanjeg muškog polnog organa u toj zemlji.

- Tražimo ekstremno mali penis. Čitava ideja je pomalo uvrnuta, smešna, pa čak i preterana. U pitanju je takmičenje koje za cilj ima udarac u sam srž muškosti, najvažniju stvar za svakog muškarca. Toliko je mnogo muškaraca koji su nesrećni jer, pod uticajem medija, veruju da je važno imati ogroman penis, ne shvatajući da ni to nije normalno – objašnjava vlasnik sajta Morten Fabricijus.

Slike se šalju anonimno, dok su pravila konkursa veoma jednostavna: samo je potrebno poslati fotografiju penisa u punoj erekciji sa lenjirom ili santimetrom pored. Učesnik koga bude krasila najmanja muškost biće proglašen za pobednika i osvojiće najnoviji "ajfon", dok za drugo i treće mesto sleduje po "ajped".

- Do sada smo dobili nekoliko fotografija, ali moramo da proverimo autentičnost svake od njih, kako bismo bili sigurni da nisu slučajno ukradene sa interneta – objašnjava Fabricijus.

Svoj glas daće i dame, kojih na ovom sajtu nije uopšte tako mali broj. One će imati zadatak da izaberu njima najprivlačniji mini-penis. Mnoge pripadnice nežnijeg pola dočekale su sa oduševljenjem ovo takmičenje. Prema njihovom iskustvu, daleko prijatnije je voditi ljubav s muškarcem malog penisa, jer prilikom penetracije takva jedna alatka na pravi način stimuliše g-tačku i  dovodi do neslućenog užitka.


Seksolog Vivi Holender objašnjava da je sve više muškaraca koji su nepotrebno zabrinuti zbog veličine svog polnog organa.

- Najmanji penis sa kojim sam se dosad susrela bio je 1,5 cm u punoj erekciji. Verovali ili ne, njegov vlasnik ima sasvim zadovoljavajuć i bogat seksualni život. Stvarno je zastrašujuće koliko su često muškarci ubeđeni da im je premali, a da za to nemaju nikakvog osnova – objašnjava ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA