SELEBRITI SPERMA: Za 15 hiljada funti otac deteta biće vam Kluni, Obama ili Bekam

Svim budućim majkama koje su opsednute željom da im dete ima zavidan pedigre, portal “Fame Daddy” ponudio je mogućnost da budu oplođene spermom slavnih i uspešnih muškaraca

  • 1

Za sada u ponudi se nalazi genetski materijal 40 različitih donora, od kojih su neki fudbaleri, glumci, bivše rok zvezde, pa čak i oni aristokratskog porekla ili dokazani genijalci. Za 15.000 britanskih funti može se dobiti sperma garantovanih pobednika, i samim tim detetu od samog rođenja omogući da bude za korak ispred svojih vršnjaka.

Na portalu postoji kviz koji će svim zainteresovanim ženama omogućiti da odaberu "plod sa prave voćke", odnosno da na osnovu osobina, talenata i karaktera prepoznaju s kojim tipom sina ili ćerke će one najbolje same moći da izađu na kraj i pruže im pravo vaspitanje. Sve se svodi na to da li pojedinoj majci više odgovara da podiže Baraka Obamu, Danijela Redklifa ili Luisa Hamiltona.

- Ono što mi prodajemo jesu spermatozoidi ljudi koji se u svom polju nalaze na samom vrhu. Naš cilj je da obezbedimo odličan nivo zdravstvene zaštite u u zaštićenom i negovanom životnom okruženju. Možemo da ponudimo niz kvalitetnih surogat otaca iz sveta slavnih koji su svoj genetski materijal dali ekskluzivno našoj klinici za veštačku oplodnju. Bilo da tražite talenat na sceni ili za terenu, lep glas ili isključivo lepotu, "Fame Daddy" će za vas pronaći savršenog surogat oca – poručuju vlasnici portala klinike.

Prema njihovim rečima, donori kao što su Džoni Dep, Džordž Kluni, Dejvid Bekam, Princ Hari, Tom Kruz, Orlando Blum, Robert Patinson, Luis Hamilton, Elton Džon, Čarli Šin i mnogi drugi vrlo rado su se odazvali ovoj akciji i dali svoj genetski materijal, jer žele da urade nešto dobro za čovečanstvo i uzvrate svojim obožavateljkama za silnu pažnju kojom ih obasipaju.

Naravno, u pitanju je nepostojeća klinika, lažni sajt i internet prevara, ali zbog toga što postoji enorman broj dama zainteresovanih da imaju dete neke poznate osobe, svakako je kao sama ideja veoma zabavna.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ševarice

    20. oktobar 2012 | 02:19

    Naravno da ovakve prevare postoje i u praksi, a broj ludača koje su nasele na prevaru je ogroman!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA