BRAZILKA ZA MUŠKARCE: Priredite svojoj dragoj glatko seksi iznenađenje (VIDEO)

Nove generacije muškaraca vrlo dobro znaju šta su to vosak i trake za depilaciju, a istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji otkriva kako čak 80 odsto muškaraca uklanja dlačice sa tela, dok 73 odsto svoje intimne delove održava uredno podšišanim ili počupanim

  • 1

Ovaj podatak zaista je pravo iznenađenje, a objašnjenje koje su ponudili muškarci odnosi se na higijenu, prekrasan glatki osećaj, ali i za vizuelni privid koji govori kako „drvo izgleda više ako nije okruženo grmljem“.

Za razliku od žena koje se pre svakog novog, još neisprobanog, tretmana konsultuju s prijateljicama i osnovne informacije potraže kod svoje kozmetičarke, jači pol svoje praznine u znanju popunjava putem pretraživanja interneta i foruma. Te podatke iskoristila je i firma „Gilette“ i objavila video-tutorijal koji detaljno objašnjava depilaciju muških intimnih delova tela. Da je ideja bila i te kako uspešna dokazuju brojke od preko 5.000.000 pregleda koliko ih je do sada ostvarila ova upečatljiva reklama.

(Zadovoljna.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • looki

    29. oktobar 2012 | 15:17

    pa se za tri dana cesem kao majmunce...hi hi priridno,samo priridno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA