ORGAZAM GARANTOVAN 100%! Sprej za nos koji će svaku damu dovesti do vrhunca

Skoro 30 odsto žena širom planete suočava se sa privremenim ili stalnim poteškoćama u dostizanju seksualnog vrhunca. Međutim, pomoću najnovije hormonske terapije ovo više nijednoj pripadnici nežnijeg pola neće predstavljati problem

  • 0

Nesposobnost žene da doživi orgazam predstavlja jedan od najčešćih seksualnih problema. Iako se sa ovom seksualnom disfunkcijom suočava skoro svaka treća dama, jedini dostupni tretmani bili su dugotrajna psihoterapija i seksualna terapija. Srećom, to se sada promenilo.

Naučnici sa Univerziteta Monaš u Australiji, koje predvodi profesorka Suzan Dejvis, testiraju efikasnost terapije za anorgazmiju baziranu na testosteronu.

Terapija bi trebalo da se u organizam unosi u obliku spreja za nos i svoje puno dejstvo postigla bi dva sata nakon aplikacije, dok bi se svi efekti povukli nakon šest sati.

- Očekujemo da će ova terapija funkcionisati kao neka vrsta “vijagre”za žene. Lek deluje kratkoročno i dame će ga aplicirati neposredno pred seksualni odnos. Još ranije se dokazalo da kod žena sa niskom seksualnom željom pomaže terapija testosteronom. Unosom ovog hormona pojačava se libido i seksualno uzbuđenje, ali i poboljšavaju šanse za doživljavanje orgazma – objašnjava Dejvis.

Naučnici se nadaju da će uspeti da pronađu dovoljan broj žena starosne grupe između 18 i 49 godina, koje su barem jednom doživele problem da dostignu orgazam, koje bi bile voljne da se priključe testiranju. Pored Australije, ova eksperimentalna metoda proći će proveru i u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

(Telegraf.rs)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA