DA ZAJEDNIČKA BUDUĆNOST BUDE SVETLA: Četiri saveta za život udvoje

Ukoliko ste odlučili da otpočnete zajednički život sa voljenom osobom, neophodno je da unapred znate male trikove pomoću kojih ćete sačuvati mir u vašem ljubavnom gnezdu

  • 0

Za zajednički život se često ispostavi da baš i nije tako idealan kako smo svi mi to zamišljali. Zato, bolje je organizovati neke stvari na vreme.

Pravilo dva televizora

Ako ste u mogućnosti, obavezno nabavite dva televizora. Muškarac najverovatnije ne podnosi njene omiljene serije, a ženi utakmice nikako ne leže. Po pravilu, te dve stvari nekako se uvek “potrefe” u isto vreme.

Pravilo jednog kreveta

Iako je mnogo lakše spavati sam u krevetu, stručnjaci tvrde da je san mnogo kvalitetniji kada krevet delimo sa partnerom. Blizina voljene osobe pruža nam osećanje sigurnosti, utehe i opušta nas.

Pravilo čistačice

Pored finansijih problema, kućni poslovi predstavljaju najčešći uzrok svađa kod mladih parova koji su tek počeli da žive zajedno. Da ne bi jedna osoba sve radila, a zatim prigovarala drugoj strani što to ne čini, odvojte deo zajedničkog budžeta namenjenog za provod i unajmite ženu koja će da sređuje životni prostor.

Pravilo ishrane

Nemojte da jedete iste stvari, naročito ne iste količine. Veliki broj žena dobije na težini kada počne da živi sa svojim partnerom, a pošto je muškarcima potrebna veća količina kalorija, dešava im se da uzimajući iste porcije kao i njihova draga poprilično smršaju.

(Telegraf.rs)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA