MALI, ALI TEHNIČAR: Četiri saveta da je zadovoljite, bez obzira na dužinu penisa

Kako tvrde seksolozi, veličina penisa nije stvaran problem i muškarci se nepotrebno brinu oko toga. No, ako vam baš đavo ne da mira, evo šta možete da uradite da biste bili sigurni da ćete se pokazati u najboljem svetlu

  • 3

Na stranici menshealth.co.uk naveli su nekoliko saveta za sve one muškarce koje brine dužina i širina penisa.

- Da odmah na početku nešto razjasnimo, veličina penisa je vaš problem, 99% žena je sasvim zadovoljno onim što imate. Ali, ako vam je veličina stvarno bitno ispod proseka, koristite se i nekim drugim tehnikama: prstima, jezikom, svim i svačim što bi moglo da vam pomogne – tvrdi seksualna terapeutkinja Pem Spar, autorka knjige "Sensational Sex: the revolutionary guide to sexual pleasure and fulfillment".

Sve je pitanje samopouzdanja. Neki muškarci zadovoljni su onim što imaju i samim tim su opušteniji i pravi majstori u krevetu. Za sve druge postoji nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da poradite na sopstvenom seksualnom samopouzdanju. Evo koji su to:

Smršajte nekoliko kilograma

Višak masnog tkiva iznad vaše stidne kosti može da sakrije penis. Kad ste gojazni, stomak se spušta niže ka genitalijama i zbog toga penis izgleda manji nego što jeste. Osim toga, višak u tom području onemogućuje penetraciju u partnerku. Redovnom vežbom i zdravijom i pravilnijom ishranom možete ukloniti sav višak, a vaš će penis izgledati veći.

Uklonite stidne dlačice

Bujne dlake, takođe, skrivaju vaš penis. Ošišajte dlačice oko svog ponosa i ne samo da ćete ga više izložiti i da će izgledati veći, nego će i vaša partnerka više uživati dok vas bude oralno zadovoljavala.

Isprobajte vibrirajući prsten za penis

Osim što će vibrirajući prsten omogućiti partnerki stimulaciju klitorisa, on će i mnogo pomoći i vama. Ugođaj je bolji, a erekcija čvršća i dugotrajnija.


Igrajte se u "plićaku"

U prvim centimetrima vagine nalazi se puno nervnih završetaka, većina ih se nalazi u vaginalnim usnama i klitorisu. Fokusirajte se na taj plići deo i povećaćete partnerki užitak, jer upravo je to područje koje ženama omogućava najviše zadovoljstva.

(MojPortal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA