ČOKOVIJAGRA: Stiže čokolada za potenciju!

Izučavajući svojstva kakaa, istraživači najveće svetske kompanije za proizvodnju čokolade “Barry Callebaut” došli su do zaključka da bi uskoro mogli da stvore čokoladu koja bi bila prirodna pomoć muškarcima koji imaju problem da dostignu punu erekciju

  • 2

Stvar je u supstanci zvanoj flavanol, koju biljka kakaovac sadrži u velikim količinama. U standardnom procesu proizvodnje čokolade flavanoli se najčešće odbacuju. Međutim, ispostavilo se da oni ubrzavaju cirkulaciju krvi kroz organizam, naročito podstiču dotok krvi u periferne organe.

Ova svojstva sadrži i famozni lek "vijagra", s tim što "plava pilula" deluje vrlo lokalizovano, isključivo na dotok krvi u penis, a ima i mnogobrojna neželjena dejstva.

Zato će "Barry Callebaut" uskoro krenuti sa istraživanjima kako da izdvoje flavanole i naprave pravu "turbo čokoladu", koja će vremešnijim muškarcima (ali i njihovim partnerkama) pomoći da dožive čuda!

- U pitanju je potpuno prirodan sastojak, koji bi običnom muškarcu mogao da pruži moć vrhunskih ljubavničkih veština, kao kod Kazanove. U ovom poslu sam već 35 godina i ovo je najuzbudljivije otkriće kojem sam do sada prisustvovao – oduševljeno je podelio svoje utiske Angus Kenedi, jedan od stručnjaka za uticaj hrane na ljudski organizam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA