NEVERNA SI BILA: Devet meseci na drvetu čeka da mu se žena izvini

Jedan Indijac devet meseci živi na drvetu i odbija da siđe sa njega jer čeka da mu se izvini supruga koju je zatekao u krevetu sa drugim muškarcem

  • 6

Mladi muškarac, poznat samo kao Sandžej (25), iz varošice Ramgaon koja se nalazi blizu Varanasija na severu Indije, popeo se na drvo u martu ove godine nakon što je zatekao svoju suprugu u kompromitujućoj pozi s komšijom u njihovom domu u Bombaju, prenosi britanski "Telegraf".

Par se vratio u svoju varošicu kako bi rešio problem, a kada je žena odbila da se izvini i insistirala da se vrati u Bombaj, mladić se iz protesta popeo na drvo. Njegova majka Kušma Devi rekla je lokalnim medijima da je on pokušavao da se ubije kada su ga rođaci terali da siđe.

- On jede i spava na drvetu, a čak tamo obavlja i nuždu. Uvek idemo kod njega i pitamo da li mu nešto treba – rekla je ona.

Portparol okružne policije rekao je da čovek nije uradio ništa loše i da policija neće intervenisati. Njegova žena se vratila svojim roditeljima i odbila je molbe muževljeve porodice da mu se vrati.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    21. decembar 2012 | 08:43

    Brale bolje ti sidji sa drveta, nema leba od tvog bojkota al dobra je ideja hahaha :D

  • ArKoo

    22. decembar 2012 | 17:55

    Ma čovječe sidji sa drveta i je*i joj mater :D

  • Dragan

    22. decembar 2012 | 23:08

    Napravila ga majmunom :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA