SAMO SE PRAVE DA VOLE: 6 najčešćih muških laži o seksu

Oni tvrde da vole bujne grudi, oralni seks i crveni donji veš, a da li je baš tako...Pogledajte koje su najčešće muške laži o seksu

  • 0

Muškarci često lažu kada je u pitanju seks. Svi to rade iz različitih razloga, koji su njima poznati. Međutim, mi vrlo lako možemo znati kada nas muškarac laže. Kako? Pročitajte sledećih šest laži koje su zajedničke svim muškarcima.

Muškarci uvek žele agresivno vođenje ljubavi

Možda vi volite akcione  filmove, ali to ne znači da nikada ne možete pogledati ništa drugo. Muškarci takođe mogu uživati u ležernom vođenju ljubavi.

Muškarci ne vole kada je žena gore

Svaki položaj u seksu može biti poseban, posebno ako se radi sa veštinom i iskustvom. No, neke laži o seksu tvrde da muškarci, u celini, ne vole ovaj položaj.

Muškarci žele da se žene potčine njima

Zadovoljavanje vašeg partnera je jedan oblik zadovoljstva, ali se nekada morate kontrolisati. Definitivno ne treba  da budete ponizni, jer će muškarac kasnije, vrlo lako manevrisati sa vama.

Muškarci vole crveni donji veš

Većina muškaraca ima fetiš za crveno donje rublje. Šta fali drugim bojama? I da li stvarno imaju ovako ograničenu maštu? Možda je i istina, ali definitivno znamo da svaki muškarac jedva čeka da ga skine, pa mu stoga ni boja ni dizajn ne predstavljaju neki poseban užitak.

Muškarci vole oralni seks

Oni ga žele dobiti, ali ga ne žele pružiti? Ovo je neistraženo područje kad su u pitanju mitovi o seksu. Stvar je u tome što se većina muškaraca pretvara da to voli, pa je zbog toga teško reći da li je to zaista tako ili lažu. Najbolje rešenje je da imate otvoren odnos sa svojim partnerom u kome možete pitati ono što vas zanima i očekivati iskren odgovor.

Muškarci vole bujne grudi

Postoji jednak broj muškaraca koji vole velike grudi i onih koji ih ne vole. To je stvar ličnog ukusa.


(Telegraf.rs / Ponosna.in)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA