KADA ĆE VAS ONA SIGURNO PREVARITI: 5 ženskih razloga za preljubu

Za razliku od muškaraca, žene varaju samo onda kada im u vezi nešto nedostaje. Najčešći ženski razlozi su nedostatak pažnje, loš seks ili zapuštanje partnera

  • 0

Iako su muškarci i dalje na prvom mestu kada je reč o prevari i žene se sve češće upuštaju u takve avanture. No, za razliku od muškaraca žena je spremna na preljubu jedino kada u njenom ljubavnom životu nešto nedostaje. Kako bi sprečili ovakvu neugodnu situaciju koja najčešće dovodi do prekida veze važno je znati nekoliko pravila i razloga zbog kojih su žene spremne na prevaru.

 

Manjak pažnje

Ovo je najčešći razlog ženske prevare. Oseti li da joj njen partner ne poklanja dovoljno pažnje te da je ne voli kao pre, žena se može naći u situaciji da joj prija lepa reč ili gest drugog muškarca.

Ovakva situacija se vrlo jednostavno može sprečiti. Važno je da osobi koju volite barem jednom dnevno poklonite malo pažnje i lepu reč kako bi osetila da je voljena.

 

Nedostatak komunikacije

Ženama je komunikacija vrlo važna i na temelju nje mogu odrediti da li je njihova veza stabilna ili nije. Oseti li da je njen partner ignoriše i da nema nikakve potrebe da sa njom podeli svoja iskustva, stavove ili novonastale situacije, žena će svesno ili nesvesno takvu vrstu poverenja postepeno pronaći na nekom drugom mestu.

Ako ste ćutljiv tip i ne volite duge razgovore iskoristite vreme uz večeru ili pre spavanja te prokomentiarišite svoj današnji dan i što je najvažnije pitajte svoju partnerku kako je prošao njen. To je najmanje što možete učiniti.

 

Zapušteni muškarac

Nema ništa gore od zapuštenog muškarca i verujemo kako će se svaka žena složiti sa tom činjenicom. Fizička privlačnost bez obzira na godine provedene s partnerom igra veliku ulogu, a posebno kada je reč o higijeni.

Nema ništa gore od smrdljivih čarapa ili muškaraca bez lične higijene. S vremena na vreme muškarac se mora lepo obući, namirisati i doterati. Osim što će vaša partnerka biti oduševljena, ujedno ćete i sebi podići samopouzdanje.

 

Seksualni život

Iako ovo ženama nije najčešći razlog prevare, ne znači da im zadovoljstvo u krevetu nije važno. Redovni seks, pažljiv i obziran partner san je svake žene.


Želite li zadiviti svoju partnerku, priredite joj barem jednom mesečno iznenađenje poput romantičnog i dugog vođenja ljubavi, a što je najvažnije u ovoj ćete avanturi uživati oboje.

 

Osveta

Istraživanja su pokazala kako su žene u tridesetima u svom seksualnom vrhuncu pa je upravo ovo razdoblje kada žene čine najviše preljuba. Povređena i prevarena žena je spremna na osvetu, odnosno na prevaru.

Najčešći razlog osvete je odgovor na partnerovu preljubu što nikako ne vodi do srećnog završetka. Dogodi li se u vašoj vezi ovakva situacija, najbolje bi bilo krenuti dalje, jer veza bez poverenja nema budućnosti.

(Telegraf.rs/Zadovoljna.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA