MAPA MUŠKOG ZADOVOLJSTVA: Gde su skrivene erogene zone

Često mislimo da muško uzbuđenje ne zahteva previše truda. No, i oni imaju skrivene erogene zone, čijom ih stimulacijom možete dovesti do ludila

  • 1

Ni muškarci nisu jednostavni za čitanje u seksu, i oni imaju skrivene erogene zone. Donosimo mapu za čitanje njihovih tajnih mesta zadovoljstva

Stopala

Muškarci reaguju na dodir nekih do sada zapostavljenih delova tela. Stopala, na primer. Priuštite mu masažu stopala koju nikada neće zaboraviti. Prema tvrdnjama stručnjaka, na petama su tačke koje pojačavaju seksualno uzbuđenje.

Ušna školjka

Splet nervnih završetaka nalazi se i na ušnoj školjci. Nežno poljubite njegovu resicu na uhu, blago je dodirnite jezikom. Bilo bi dobro kada bi vam se pritom oteo i poneki uzdah ili šapat.

Kolena

Iako dodirivanje predela iza kolena može da izazove blagi osećaj golicanja, to područje zapravo može biti erogena zona. Koža je na tom delu tela nežna i meka, samim tim i osetljivija na dodir i poljupce.

Donji stomak

Stimulacijom donjeg stomaka kod muškarca možete da povećate seksualnu napetost. Što duže držite tenziju, to će uzbuđenje biti jače.

Unutrašnjost butina

Unutrašnji deo butina takođe je jedan od osetljivijih delova tela. To područje ima mnogo nervnih završetaka, stoga dodirovanje tog dela tela muškarca vrlo brzo može da "oraspoloži".

Oči

I očni kapci mogu biti prava erogena zona. Kada on zatvori oči, preuzmite kontrolu, što prilično uzbuđuje. Koža očnih kapaka je tanka i osetljiva, zato je nežno ljubite i dodirujte je vrhovima prstiju.

Vrat

Atmosferu možete da zagrejete milovanjem njegovog vrata. Deo koji je posebno osetljiv je između vrata i ključne kosti. Poljubite ga baš tu.


Glava i čelo

Na prvi pogled, čelo ne deluje kao "tačka ključanja", ali svakako to može biti. Glava i čelo puni su nervnih završetaka, pa blaga masaža može pokrenuti pravu lavinu strasti.

(Telegraf.rs / Tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • žzsk

    30. decembar 2012 | 00:17

    Nabrojaste toliko puno tački a glavnu zaboravili... Ipak se mi muški palimo najviše u itimnom delu tela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA