SEKS TRENDOVI ZA 2013: Nova godina, nova pravila

Prethodnu, 2012. godinu, obeležio je hit roman “Pedeset nijansi sive”, zahvaljujući kojem su se mnogi parovi u seksu usudili da isprobaju ono što im je dotad bilo nezamislivo. Znate li šta nas čeka 2013. godine?

  • 0

Prema svemu sudeći, godina u koju smo upravo ušli, mogla bi što se seksa tiče da bude daleko zanimljivija. Predstavljamo vam trendove za 2013. godinu:

Seks i selo

Severina, Suzana i Kim Kardašijan mogu slobodno da zaborave na svoje glamurozne i urbane kućne snimke, pošto oni više nisu u modi. Ove godine očekuje nas trend privatnih seksi uradaka iz štale! U americi je sve više ovakvih filmića, a nema razloga da uskoro ne stignu i kod nas.

Testisi

Muškarci koji šalju seksi MMS poruke do sada su uvek prednost davali slikama svojih penisa, ali glumac Džon Hem mogao bi biti zaslužan za kraj ovog trenda. Fotografija na kojoj mu se ocrtavaju zdravo-seljački rečeno “muda” već je obišla svet i postala prava senzacija. Zato, devojke, nemojte da se začudite ako jednog dana umesto očekivane “kobasice” dobijete “jaja”.

Seks s poznatima

Više vam neće biti dovoljno da gledate svoju omiljenu filmsku zvezdu u akciji na velikom ili malom ekranu. Sada su tu seks-lutke koje su prava slika i prilika osobe iz vaših snova i s kojima možete da ostvarite i svoje najluđe fantazije.

Analne tetovaže


Analni seks više nije toliko tabu tema, a tržište sada osvajaju analne tetovaže. Ime vaše velike ljubavi ili najdražeg fudbalskog kluba sada može krasiti i vašu najskriveniju intimu.

(Index.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA