Pet vrsta muškaraca koje žene ne podnose

Ma koliko da ne podnosite da vas svrstavaju u bilo kakve kategorije, postoje tipovi frajera koje žene naprosto obožavaju, ali tu su i oni s kojima nikad ne bi želele da ih iko vidi. Nadajmo se da se ne nalazite među njima

  • 2

Dominantni tipovi

Prošli su ti dani kada su muškarci bili neprikosnoveni vladari kuće čija je dužnost bila da po svaku cenu brane ono što je njihovo. Zato, ako vam ikada padne na pamet da ispoljite svoju superiornost pred konobarom kako biste zadivili neku devojku, očekujte da ćete se provesti kao bos po trnju. Devojke više vole mladiće koji su u društvu priznati zbog svojih vrlina, sposobnosti i dostignuća, a ne one koji se koriste taktikama prinude, ili pretnjama i batinama kako bi savladali svoje rivale.

Loši momci

Zgodni macan koji stalno ostavlja utisak da je zajedljiv i opak, možda jeste privlačan na velikom platnu, ali definitivno nije neko s kime bi se jedna dama viđala u stvarnom životu. Najnovije studije pokazuju da muškarci sa mačo stavom retko kada uspeju da zadrže curu. Zapravo, ispostavlja se da prgavci imaju najmanje verovatnoće da ikada stupe u brak, a još je manje žena koje bi s njima želele da imaju decu.

Seksualni manijaci

Kao po nekom pravilu, muškarci su nešto više zagrejani za seks od žena. Međutim, jedna dama nikad se neće skrasiti uz tipa koji je previše divalj. One traže nekoga s kime će moći da grade romantiku i bliskost, a ne mamlaza koji od njih isključivo hoće samo jednu stvar.

Šovinisti

Jedno je držati se lepih džentlmenskih manira, kao što je otvaranje vrata i pridržavanje kaputa. No, potpuno je nepodnošljivo insistirati na tome da postoje čisto muški poslovi (za koje je ona nesposobna) i veštine s kojima su žene rođene (previjanje pelena, pranje sudova).

Muškarci koji psuju

Dok sa svojim drugarima gledate utakmicu, sasvim je u redu da se razumećete bogatstvom uvredljivih fraza i izraza na račun suparničkog tima. Međutim, ako govoreći slengom priđete nekoj devojci, sigurno je nećete oboriti s nogu. Ponajmanje ako vas zamisli u situaciji da joj pravite društvo na poslovnoj večeri, ili pak da s takvim rečnikom upoznajete njene roditelje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA