POSTANITE SEKS-BOGINJA: Đuskanjem do boljeg orgazma

Svima je odranije poznato da vežbanje, a posebno ples uz muziku, povećava raspoloženje i želju za seksom. Međutim, čak će vas i ovaj podatak retko kad naterati da posetite teretanu. Vreme je da promenite nešto

  • 0

Mnogi od nas teškom mukom sebe mogu da nateraju da redovno vežbaju, a posebno kada je napolju hladno i ružno vreme. Međutim, postoji milion razloga zašto bi trebalo da uživate u određenim telesnim vežbama, posebno onim koje se kombinuju sa muzikom i plesom.

- Određene vežbe i plesni pokreti nam pomažu da razumemo svoje telo, pa zbog toga postajemo zainteresovaniji za seks - objašnjava Marijan Brendon, američki klinički psiholog i seksualni terapeut.

Ples oko šipke

Ovo više nije nešto što rade samo egzotične plesačice. Svakodnevno se otvaraju novi studiji u kojima se mogu dobiti časovi plesa oko šipke. Ples je veoma naporan, ali i koristan.

Salsa

Salsa sagoreva 200 kalorija za pola sata. Najbolji efekat se postiže kada lekcije plesa uzimate sa partnerom.

Striptiz aerobik

Ovaj vid treninga više se fokusira na seksi pokrete nego na sam čin skidanja odeće. Oni koji se bave ovim plesom kažu da je zanimljiv i da se njime mogu baviti svi.


Ples u stolici

Od ovog plesa naše telo ima mnogo koristi. Oni koji to čine imaju zategnut stomak, noge i zadnjicu.

Trbušni ples

Trbušni ples topi oko 350 kalorija na sat. Pored toga, sam ples izgleda veoma zavodnički i pomoći će vašem seksualnom životu.

Joga

Za one koji baš i ne vole da plešu, uvek postoji opcija praktikovanja joge bez odeće. Oni koji se time bave kažu da ih skidanje odeće opušta i da im dozvoljava da bolje slave i poštuju svoje telo.

Zumba

Zumba, što znači "kretati se brzo", je kolumbijska plesna groznica koja je vrlo brzo našla svoje mesto u svim krajevima sveta. Sastoji se od tradicionalnih aerobik pokreta, laganih pokreta iz latino plesova i pokreta stražnjicom, inspirisanih hip-hopom.

Indijski ples

Bolivudski plesovi u svojoj pozadini imaju ljubavne priče. Pola sata plesa troši blizu 200 kalorija.

Aerodrom akrobatika

Ova veština zahteva mukotrpno vežbanje, ali onda kada naučite neke stvari, možete biti sugurni da ćete oduzeti dah svom partneru.

Hula-hop

Nije obruč namenjen samo deci. Pored toga što ćete izgubiti kilograme, otkrićete i neke nove, do tada nepoznate pokrete, kojima ćete zasigurno pronaći primenu i u  spavaćoj sobi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA