MUŠKARCI SE ŽALE: Koleginice, previše ste seksi!

Rezultati nedavno sprovedenog istraživanja u Velikoj Britaniji pokazali su da bi muškarci iz svojih kancelarija želeli da izbace uske pantalone, prekratke suknje i duboke dekoltee svojih koleginica, pošto ih ometaju u radu

  • 2

Istraživanje je pokazalo da najmanje trećina muškaraca priželjkuje da njihove koleginice prestanu da dolaze na posao provokativno obučene. Na prvom mestu odevnih predmeta kojih bi dame trebalo da se otarase nalaze se seksi šortsevi i bermude.

Oko 32 odsto pripadnika jačeg pola uske pantalone je navelo kao problem za koncentrisanje na poslovne obaveze, dok je njih 30 odsto reklo da bi trebalo zabraniti sve sa leopardovim šarama.

Prozirne majice u poslu ometaju 27 odsto muškaraca, kratke suknje 24 odsto, a majice s dubokim dekolteom skreću misli sa radnih obaveza 22 odsto muškaraca.

Kada su u pitanju žene, one se mahom slažu. Njih 67 odsto smatra da bi poslovnom etikom oblačenja kratke šortseve trebalo zabraniti, a njih 52 odsto da kratke suknje jednostavno ne odaju utisak profesionalizma.

Pored svega navedenog, na listi nepoželjnih odevnih predmeta su se našle i majice sa sloganima, kao i kravate jarkih boja.

(B92.net; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA