NIJE LOŠE BITI SINGL: Prednosti i mane samačkog života

Ukoliko ste gledali hit serije "Ali Mekbil" ili "Seks i grad", onda znate da se njihovi scenariji baziraju samo na jednom - kako ne ostati sam

  • 1

Međutim, u stvarnom životu stvari su drugačije. Neki ljudi najbolje funkcionišu kada su slobodni, a takav život ima niz prednosti.

Jedna od njih je više slobode u svakom smislu. Kada nemate partnera, jednostavno niste dužni nikome  da polažete račune. Možete da jedete šta hoćete i kad hoćete, jer vam niko neće prigovariti da morate pripaziti na liniju.

Još jedna od prednosti samačkog života je dužina i kvalitet sna. Dok spavate sami, niko vas neće ometati hrkanjem, ustajanjem u toku noći ili odvlačenjem prekrivača.

Kući možete da se vraćate kad god vam je volja, jer vas niko ne čeka i nikome se ne morate pravdati gde ste bili i zašto ste toliko dugo ostali. Kada ste kod kuće, možete da budete odeveni kako god želite ili se čak ni ne morate obući ako vam se tako više sviđa, predlažu stručnjaci za veze.

Ipak, samački život ima i svoje loše strane. Studija francuskog Nacionalnog instituta za statistiku sugeriše da život u zajednici košta manje, jer se svi troškovi dele na dvoje, a i porez je manji.

Život u paru podrazumeva i da ćete uvek imati nekoga s kim možete da izađete makar u šetnju, nekoga kome možete da se požalite kad vas nešto tišti, osobu koja će da vas razume i bude vam podrška. Sve u svemu, odluka je na vama.

(kliX.ba; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA