Tri razloga da kažete "da" kada Vas zaprosi

Ukoliko se lomite oko toga da li je došlo vreme da se skrasite, evo zbog čega bi trebalo da prihvatite njegovu bračnu ponudu

  • 1

Sigurno ste već osetili sve propratne efekte zaljubljenosti koje donosi nova romansa. Vrti Vam se u glavi, neprekidno ste u stanju ushićenosti, a od toliko valjanja s partnerom po krevetu naprasno ste počeli da gubite na kilaži... No, to nije sve što možete da očekujete od ljubavi.

Zdrave grudi

Pažnja koju vaš dragi posvećuje vašim grudima donosi više koristi nego što možete i da zamislite. Zlu ne trebalo, prvi ko će primetiti da imate potencijalno sumnjivu kvržicu na grudima je upravo vaš partner. Naravno, ma koliko on voleo sam da ih skenira, ipak je važno da posetite lekara i obavite sve neophodne pretrage.

Jača kosa

Iako se on ponekad toliko zanese da pomislite da ćete tog trenutka ostati bez ijedne vlasi na glavi, znajte da srećno zaljubljene i udate žene imaju dva do tri puta snažniju dlaku od onih dama koje su same ili razvedene. Ispostavlja se da je jedina razlika u tome što udate dame nemaju na svojim plećima još i taj dodatni samački stres koji umnogome utiče na kvalitet kose. Ukoliko imate zdrav ljubavni život, a primetite da su vam dlake nešto tanje, obratite se lekaru da biste proverili da li unosite dovoljne količine vitamina i da li je sve u redu sa vašom štitnom žlezdom.

Bolji san

Verovali ili ne, za razliku od dama koje su u nesrećnoj vezi ili su same, žene u stabilnom braku imaju za čitavih 50 procenata manje šansi da imaju problema da utonu u san ili da prespavaju čitavu noć bez buđenja. Kako stručnjaci tvrde, ovde je u pitanju osećaj sigurnosti i bezbednosti koji je moguće postići isključivo u parnerovom naručju.  Svim damama koje se nalaze u situaciji da moraju da spavaju same, preporučuje se da se svako veče pre odlaska u krevet strogo drže jasno zacrtane rutine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    31. januar 2012 | 15:50

    3 razloga da kažete “da” kad vas zaprosi http://t.co/8XerSCeX

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA