ŠTA ŽENE ŽELE: Mnogo nežnosti i parče sira

Često se kaže da su najlepše i najbolje stvari u životu besplatne. Čini se da to važi i za veliki broj žena kojima su maženje i komplimenti na vrhu liste 50 stvari koje čine da se one osećaju dobro

  • 1

Međutim, dame jednako uživaju i kada im se pokloni cveće ili nešto drugo. Osećaju se dobro i kada kupe nešto na sniženju, kada se počaste novim parfemom ili seksi donjim vešom.

Istraživanje je pokazalo da im raspoloženje popravljaju i kupovina novog laka za nokte, prilika da pojedu nešto ukusno i čisti zubi. Pored toga, dobar razgovor s prijateljima i iznenadno shvatanje da ponovo mogu da obuku neki odevni predmet koji im je bio premali zasigurno će im vratiti osmeh na lice.

Među prvih deset stvari koje ih čine srećnim su i komplimenti o onome što nose ili o tome kako izgledaju.  Dame, takođe, veoma uživaju i kad njihova deca dobiju pohvale u školi ili tokom sportskih aktivnosti. Trećina ispitanih je rekla da se oseća veoma dobro dok čita dobru knjigu, a tri četvrtine ispitanica najviše vole kada im neko pripremi obrok.

Ipak, najveće iznenađenje je to što je većina žena parče ukusnog sira stavila mnogo ispred druženja sa prijateljima, manikira ili odlaska na prvi sastanak.

- Prosečna žena tvrdi da se oseća dobro u onome što je obukla samo tri dana nedeljno. Zato, povremeno je iznenadite nekim komplimentom ili je ponudite dobrim sirom i njeno će se raspoloženje tokom ovih sumornih zimskih dana vinuti u nebesa – kazao je portparol kompanije "Sainsbury", koja je sprovela istraživanje.

(kliX.ba; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Euis

    9. mart 2013 | 17:13

    Tudi jaz rada slišim upravičeno polvaho ali kritiko mojega dela. AMpak, ja, to ne spada ravno med komplimente.Glede zunanjosti pa itaq imamo verjetno vsi vsaj malce issues .Sploh pa, preveč komplimentov glede izgleda daje občutek, da ti hoče kdo samo v hlačke zlest.Tako, da res, ne hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA