Tri znaka koji govore da je očajan ljubavnik

Seks s novim muškarcem za svaku ženu predstavlja veoma senzualan trenutak. Međutim, one dame koje su se razočarale svojim izborom partnera više nikad ne bi želele da prožive još jedno takvo iskustvo

  • 9

Srećom, postoje znaci koji vam i te kako mogu pomoći u potrazi za gospodinom pravim, muškarcem koji će vas seksualno zadovoljiti, pružiti vam nezaboravna iskustva i kog nećete tek tako lako poželeti da se otarasite.

Poljubac

Francuski poljubac predstavlja pravu igru zavođenja i vrlo lako može otkriti dobrog ljubavnika. Staviti jezik na pravo mesto prava je umetnost. Zato, ako naiđete na onog ko to izvodi tako da vas prođu žmarci, možete očekivati pravog pastuva. Kada muškarac sam odabere trenutak kada će vas poljubiti, i to ispadne spontano i seksepilno, znajte da je reč o igraču prve lige.

Greške kod poljubaca na početku veze su dozvoljene, ali sudaranje zuba tokom poljupca nikako. Poljubac ovog tipa otkriva nespretnog muškarca koji ne zna šta bi s vama, a kamo li kako da vas zadovolji. Prevlažan poljubac uz nekoordinisano vitlanje jezikom znak je da vaš muškarac ima vrlo malo pređenih kilometara kada je reč o seksu i ženama. Takav poljubac otkriva neiskusnog tipa koji jedva čeka da dođe do cilja.

Dodir

Dodiri, posebno u fazi upoznavanja, isto su kao i poljupci - jedna vrsta predigre iz koje možete saznati mnogo o svom potencijalnom partneru. Nežni dodiri ili gestovi poput laganog pomeranja pramena sa vašeg lica ili nežan dodir vaše ruke simbolizuju zavodnika koji zna kako treba zadovoljiti ženu.

Prenagli i prečesti dodiri tokom upoznavanja nikako nisu dobar znak. Takav muškarac je pomalo sebičan i posesivan i to bi trebalo da vam govori da će svoje potrebe staviti ispred vaših. Nikakav kontakt još jedan je loš pokazatelj. To može značiti da je stidljiv, što može biti simpatično i tajanstveno, ali do određene granice. Možda vas zbog manjka iskustva bude plašio.

Hrana

Ako vaš momak s kojim ste izašli na večeru jede vrlo brzo i halapljivo, a pritom se ne obazire ni na ukus ni na izgled hrane, vrlo je verovatno da se tako ponaša i u seksu. Želi na brzinu da stigne do vrhunca ne obazirući se na vas i vaše potrebe.  Neko ko je izbirljiv i ima vrlo istančan ukus za hranu, pa tako većinu stvari ne voli ni da vidi na tanjiru, znači da ni u krevetu ne voli da eksperimentiše s novim zadovoljstvima. Voli rutinu i svaki ga novitet čini nervoznim i nesigurnim.

Međutim, kada on uživa u svakom zalogaju, govori da je sposoban da vam pruži vrhunsko iskustvo. Muškarac ovog tipa voli igre i maženje i jako dobro zna kako da prvo usreći vas.


(Zenstvena.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    24. januar 2013 | 16:05

    ko li pise ove clanke i odakle im inspiracija za ovakve gluposti...jel ovo po nekoj naucnoj studiji?cuj jede halapljivo hranu..a u pantalonama lezi zmijuga od 23 cm

  • statebolikurac

    24. januar 2013 | 16:14

    Sreco idi vrati se citanju 50 shades of gray i gledanju sex i grada...peace

  • Milica

    24. januar 2013 | 23:31

    Haha Dragana tesko da u Srbiji neko ima 23cm Ali svejedno malo njih ume da ga koristi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA