RAZOTKRIJTE MUŠKARCA: Njegov omiljeni sport govori sve

Fudbaleri su pomalo tradicionalni, ali i vrlo verni, golf uglavnom vole umišljeni i isfrustrirani, a košarku takmičarski nastrojeni

  • 5

Kako muškarac provodi slobodno vreme otkriva puno o njemu kao osobi. Na primer, sport kojim se bavi može otkriti njegove takmičarske sklonosti, životne prioritete i crte karaktera.

Fudbal

Fudbal je definitivno jedan od najpopularnijih sportova na svetu, a vole ga tradicionalni i pomalo praznoverni muškarci.

No, ovaj sport uči timskom radu kao i takmičarskom duhu, pa možete očekivati iskrenog prijatelja i čoveka od poverenja. Ali pazite, muškarcima koji vole fudbal "slava" može lako da udari  u glavu.

Košarka

Košarka je sport koji će uvek imati svojih fanova. Muškarci koji vole ovaj sport imaju izražen takmičarski duh. Oni su vrlo energični i zaigrani, pa budite spremni na "akciju" u bilo koje doba dana!

Hokej na ledu

Hokej je vrlo popularan sport. Muškarac kome je ovo sport broj jedan voli zimu i niske temperature.

Hokej zahteva odanost i timski rad, pa ako ste odabrali partnera hokejaša svakako računajte da u njega možete imati poverenja.


Triatlon

Kako i samo ime govori reč je o tri sporta u jednom − plivanje, biciklizam i trčanje. Ljubitelj ovakvog sporta obožava izazove kao i raznolikost i promene.

Znači li to da oni ne vole duge veze i da ne mogu biti verni, ne znamo. Ipak, planirate li nešto ozbiljnije sa triatloncem, svakako se pripremite za mokru zabavu za koju će vam trebati dobre patike.

Tenis

Ovo je fizički vrlo zahtevna disciplina, što znači da je to sport koji vole samouvereni, nezavisni i vrlo aktivni muškarci. Ako ste u vezi s teniserom budite uvereni da je to muškarac koji se ne stidi da pokaže osećanja. Ne, nisu oni  mekušci, već sentimentalne i vrlo snažne individue.

Stoni tenis

Ovo je olimpijski sport koji privlači muškarce koji su vrlo društveni. Bavi li se i vaš partner ovim sportom, zaljubili ste se u psihički snažnog muškarca koji zna šta želi, voli da radi po svom i ne podleže trendovima.

Golf

Iako se tako ne čini, ovo je sport vole pomalo isfrustrirane osobe. Voli li muškarac ovaj sport ili je vrlo takmičarski nastrojen i čezne za pobedom, ili se jednostavno pretvara da voli golf samo kako bi svaki vikend zbrisao iz kuće.

Međutim, ako je suditi po ceni opreme za ovaj sport, kao i najmu koji nije jeftin, u slučaju da vaš muškarac planira da se bavi ovim sportom, bolje bi mu bilo da u njemu uživa.

(Telegraf.rs / Zadovoljna.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    26. januar 2013 | 22:19

    totalna nebuloza....netacno10000%

  • Ticha

    28. januar 2013 | 01:46

    a gde su muski sportovi , boks , kikboks , dzudo, UTF...

  • TachkaTattoo

    28. januar 2013 | 00:50

    aa gde je za nas koji volimo auto-moto sport??? msm stvarno ste jadni ;) :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA