KAKO SMUVATI DEVOJKU: Sedam ideja za nezaboravni dejt

Kada planirate prvi sudar sa nekom devojkom, mnogi muškarci biraju romantična mesta koja su kliše, poput mirnog restorana uz sveće ili odlazak u bioskop. Da bi vaš prvi sastanak za nju bio zaista poseban, zašto ne biste našli originalan način da je impresionirate?

  • 10

Nažalost, prvi utisak koji neka dama može da stekne o vama često je i poslednji. Kako bismo vam pomogli da je osvojite, donosimo vam nekoliko ideja koje možete iskoristiti za svoj sledeći prvi sastanak sa devojkom koja jednog dana može da postane žena iz vaših snova.

Pecanje

Možda će vam se činiti neobičnim i smešnim, ali odlazak u ribolov zaista može biti fantastičan dejt. Dok pecate ribu, dosta ćete vremena provoditi jedno s drugim, pričajući i zezajući se, a uz to ćete uživati u prirodnom okruženju. Ponesite neke grickalice i piće i učinite ovaj izlazak zaista posebnim i drugačijim.

Bazen

Iako ovo zvuči kao jedna neobična ideja, nema razloga da ne upali. Povedite je na bazen. Ukoliko je vreme sunčano, na otvoreni, a ukoliko je oblačno, na zatvoreni. Sigurno će to biti jedno potpuno drugačije iskustvo, a vi ćete dobiti priliku da uživate u prizoru njenog podosta otkrivenog tela.

Park

Ako želite da budete jednostavni i standardni, odvedite svoju potencijalnu curu u park ili Botaničku baštu. Videćete toliko stvari da vam sigurno neće ponestati tema za razgovor.

Plaža

Ukoliko živite u nekom gradu u kojem ima plaža, to je još jedno savršeno mesto za prvi dejt. Nema ničeg romantičnijeg od ćebenceta, flaše vina i lakih tema uz šum vode. Vaša izabranica će biti oduševljena romantičnom stranom koju neskriveno pokazujete.

Zalazak sunca


Iako zvuči kao kliše, odlazak na neko otvoreno mesto, kao što je krovni restoran ili obližnje brdašce, kako biste posmatrali zalazak sunca, zaista je neverovatno romantično. Ovaj prvi dejt, bez obzira na ishod veze, biće joj zasigurno urezan u pamćenje i nemojte da se začudite ako vam već tada pruži svoje usne da ih poljubite.

Doručak ili ručak

Umesto standardnog odlaska na večeru, odlučite se za doručak ili ručak. Probajte da je odvedete u neki svoj omiljeni, a ne previše skup restoran s toplom i kuvanom hranom. Ukoliko se snalazite u kuhinji, pozovite je kod sebe na klopu.

Provod u gradu

Ukoliko vaša partnerka voli lude izlaske, onda je idealan prvi dejt za vas dvoje odlazak u neku dobru diskoteku ili klub. Na tim mestima možete na miru da se ispričate u nekom ćošku, a kad ponestane tema za razgovor, tu je uvek podijum za ples.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša Živković

    25. januar 2013 | 16:24

    Ne znam kako, a da ne kažem da su ovo čiste gluposti..

  • nezadovoljština

    25. januar 2013 | 13:54

    Sedam ideja, četiri načina, jedanaest saveta... Samo propratite savete "stručnjaka" i život je lakši

  • Zole

    26. januar 2013 | 13:41

    Ma ako te hoce bilo gde da je odvedes i sta god da kazes prolazi! Ako nece mozes skinuti zvezde s neba al dzaba! Prosta stvar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA