ZALJUBLJEN MUŠKARAC: Tri znaka da je lud za vama

Viđate se tek neko vreme i niste sigurni da li je zaljubljen u vas. Postoje sigurni znaci koji ukazuju da o vama razmišlja i kada niste zajedno

  • 8

Za razliku od žena, muškarci mnogo teže izražavaju emocije. Budući da su suzdržani, ponekad je zaista teško proceniti da li su zaista zainteresovani. Ako ste u neodumici, donosimo vam znakove koji otkrivaju da li je zaljubljen u vas.

Poštuje vas

Zaljubljen muškarac ponašaće se jednako prema vama i kada ste sami i kada ste u društvu njegovih prijatelja, kolega ili porodice. Ako je zaista zaljubljen, svoje osećaje neće skivati ni pred kim.

Misli na vas

Šalje vam poruke pre spavanja i čim se probudi. Ako je zaljubljen u vas, stalno će razmišljati o vama.

Spreman je na kompromis

Ako mu nije stalo do vas onda vam ni u čemu neće popustiti. Međutim, muškarac koji je zaljubljen u vas biće spreman na kompromis čak i kada misli da to ne bi trebalo da radi.

Spreman je za svađu

Možda zvuči čudno, ali muškarac koji je zaljubljen neće bežati od svađe. On je siguran da vas svađa neće razdvojiti, a ako pogreši neće mu biti teško da se izvini.


(Telegraf.rs / Ženstvena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA