Zašto muškarci sve manje žele seks?

Nedavno istraživanje pokazalo je da muškarci u poslednje vreme sve češće smišljaju lažne razloge kako bi odbili seks sa svojim stalnim partnerkama

  • 6

"Umoran sam", "Na poslu sam pod stresom", "Boli me glava", "Prejeo sam se večeras" samo su neke od rečenica kojima muškarci odbijaju seks. Neiscrpne izgovore žena sada su zamenila muška opravdanja kako bi se izbegao intimni ljubavni čin.

Britansko istraživanje, u kojem su učestvovali pripadnici jačeg pola, pokazalo je da čak 62 odsto muškaraca češće odbija seks od svojih parnerki. Istraživanje je naručila jedna britanska apoteka koja je zabeležila porast prodaje lekova za poboljšanje libida pa su u anketi muškarci stariji od 18 godina ispitivani koliko često odbijaju seks sa svojim stalnim partnerkama. Kao najčešći razlozi navedeni su umor (45 %), stres (39%), glavobolja (39%), sitost nakon večere (29%) i zanimljiv program na televiziji (24%).

Ekipa koja je vršila anketu zamolila je ispitanike da otkriju prave razloge za odbijanje seksa. Veliki broj priznao je da to čini zbog toga što se ne osećaju sigurno u svojoj koži, a drugi deo je kao razlog naveo smanjenu želju i požudu.

Na pitanje koliko često imaju seksualne odnose sa partnerkama, 42 odsto tvrdi da imaju odnose jednom u dve nedelje, 25 odsto ima odnose jednom mesečno dok samo 9 odsto tvrdi da seks ima svakodnevno.

(Tamara Milić / haber.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    28. januar 2013 | 16:20

    Zato sam ja tu da udovoljim gladnim zenama :D Kad vam muzevi zakazu setite se mene :D ja uvek hocu :D

  • Jels

    29. januar 2013 | 01:01

    Zato sse mom dragom to nikad ne moze dogodit...on je za sex zainteresovan cim otvori oci!

  • Mitrovic Nenad

    28. januar 2013 | 16:50

    Jer nemaju Kamagru! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA