Pet osobina koje krase vrhunsku ljubavnicu

Žene se varaju kada smatraju da je neophodno da budu apsolutno savršene u svakom pogledu da bi zadovoljile svoje muškarce u krevetu. Istina je nešto jednostavnija

  • 1

Za muškarce seks predstavlja veoma važan deo veze, ako ne i najvažniji. Oni imaju i velika očekivanja od svojih partnerki. Dame ponekad ne mogu da shvate kakve bi to one trebalo da budu u krevetu. Evo šta kažu sami muškarci u jednom opsežnom australijskom istraživanju o seksualnosti i partnerskim odnosima.

Incijativa

Brojni ispitanici istakli su da nema ništa uzbudljivije od žene koja je pokazuje enzuzijazam u krevetu. Šta to tačno znači? Entuzijastične žene su one koje vidljivo uživaju u seksu. Žele da im bude lepo, ali i da budu nesebične prema partneru. Njima ništa nije teško ni sablažnjivo, otvorene su za sve i uživaju u svojoj, ali i partnerovoj seksualnosti.

Raznovrsnost

Na ceni su i žene koje cene raznolikost. To su one dame koje nisu pretplaćene isključivo na misionarsku pozu u spavaćoj sobi. One su razigrane, spremne na sitne nepodopštine, otvorene su za razna seksualna eksperimentisanja, a nije im stran ni seks na otvorenom. O stvarima iz spavaće sobe se usuđuju smelo i otvoreno da razgovaraju, a spremne su svakodnevno da menjaju rutinu i isprobaju nešto novo.

Avanturizam

Muškarci su oduvek voleli pustolovne ljubavnice. Spremne su da naprave čuda sa svojim muškarcem, uključujući i seks na javnom mestu. Same će inicirati vruće situacije i smelo će se upustiti u akciju od koje bi sve druge žene pobegle. Pustolovne ljubavnice ne znaju za reči rutina i monotonija i baš zato ih muškarci obožavaju.

Iskustvo

U redu je da žena ne zna mnogo toga o seksu kada ima 18 godina. Ali kada je starija od  25 godina, trebalo bi da bude jako dobro upućena. Ipak, to ne znači da bi iza sebe ona trebalo da ima armiju muškaraca. Danas su dostupne razne informacije o muškom i ženskom telu, ljudskoj seksualnosti, ali i samom činu vođenja ljubavi. Kad sretnu iskusnu partnerku, muškarci to odmah osete i znaju. S takvim ženama seks je vrhunski, jer imaju znanje, a i znaju kako da traže ono što njima treba.

Hrabrost

Hrabrost je, takođe, poželjna osobina koja krasi vrhunske ljubavnice. Mnoge žene odgajane su na određen način koji nije blagonaklono gledao na seksualnost. Baš zbog toga, plaše se svega što se kosi s njihovim usađenim verovanjima. Međutim, ima i onih hrabrih, koje se odlučuju na iskorak, što njihovi partneri primećuju i cene. Dakako, to doprinosi i većem užitku za oboje.


(TPortal.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA