KRES ŠEMA ILI NEŠTO VIŠE: Sve o muškarcu na osnovu toga kakav je u krevetu

Različiti muškarci imaju različite seksualne stilove. Neki vole da eksperimentišu, a neki vole da u spavaćoj sobi budu emotivni i nežni. No znajte da njegov seksualni stil mnogo toga otkriva o njemu

  • 0

Nisu retki muškarci koji su u krevetu stidljivi, a ima i onih koji su vrlo otvoreni. Ipak, većina se nalazi na granici između ove dve krajnosti. Međutim, kako pojašnjava psihoterapeut Tami Nelson, svaki muškarac ima svoj jedistveni seksualni stil. Neki vole brzo, neki nežno, neki strastveno... Najbolje od svega je to što mnogo možete da saznate o svom partneru upravo kroz način na koji praktikuje seks.

Spiritualni seks

Muškarac koji seks doživljava na duhovan način, pa se ne libi da isprobava i tantričke tehnike, najverovatnije je takav i u životu. Kao što u seksu traži dubinu, tako traži smisao i u svakodnevnim životnim stvarima. S njim život može biti lep, ako i sami negujete duhovnu dimenziju. Ako ste pak realni i izuzetno racionalni, onda ovakav tip muškarca i nije baš za vas.

Emotivni seks

Iako je ovo najčešće ženska karakteristika, postoje i muškarci koji ne praktikuju seks sa osobama za koje nemaju nikakvih osećanja. Oni svoje emocije iskazuju i putem seksa, odnosno vođenja ljubavi. Nežni su, pažljivi, govore tople ljubavne reči, uživaju u predigri... Takvi su i u svakodnevnom životu, ne skrivaju osećanja i znaju kako da razviju snažnu bliskost s partnerkom. Za žene koje i same polažu mnogo pažnje na emocije, ovakvi su muškarci idealni partneri. Međutim, ako volite čvrste muškarce, onda se s ovakvim tipom i nećete preterano slagati.

Porno-seks

On voli da u krevertu kopirate seks iz njegovog omiljenog filma za odrasle. Obožava da detaljno posmatra svaki deo vašeg tela, a prija mu sve ono što se radi u pornićima. Njegov seksualni stil mogu da izdrže isključivo žene koje su hrabre i otvorene u krevetu i nemaju mnogo predrasuda. Takvi muškarci vole pažnju i u stvarnom životu. Ponekad su preotvoreni, glasni su i vrlo otvoreno razgovaraju o seksu, čak i pred nepoznatim društvom. S njima dobro funkcionišu žene koje su slične njima ili one koje se ne opterećuju stvarima koje drugim ljudima možda idu na živce.

Eksperimentalni seks

Ovo su muškarci koji stalno vole da isprobavaju nove stvari, nove poze, a neretko i nove partnerke. Pomalo su mistični, razgovaraju i razmišljaju o stvarima koje drugim ljudima ni ne padnu na pamet. Seks je za njih pomalo perverzan čin. Dobro se slažu sa ženama koje su i same takve, pomalo mračne i tajanstvene i sklone perverzijama. Neretko su u vezu takvih partnera uključene i druge osobe - i muške i ženske.


Sebičan seks

Nažalost, postoje i ovakvi muškarci. Oni malo obraćaju pažnju na seksualno zadovoljstvo svoje partnerke i samo gledaju kako da što pre stignu do cilja - svog sopstvenog vrhunca. Obično su u pitanju ili zaista sebični i pomalo agresivni tipovi, vaspitavani u duhu da ženu kao takvu ne bi trebalo ceniti, ili neiskusni momci, koji naprosto ne znaju šta bi trebalo da rade i kako da zadovolje partnerku. Ni jedni ni drugi nisu dobri za samosvesnu ženu koja zna šta hoće i šta joj prija, tako da na vezu s ovakvima obično pristaju dame koje će iz tog odnosa izvući nekakvu korist ili one krajnje strpljive koje imaju živaca da preokrenu stvari u svoju korist.

(TPortal.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA