INTIMNA ZONA: Zaboravite brazilku, turkinja je hit

Da li pod uticajem turskih serija ili iz čiste promene, milioni žena širom sveta u kozmetičke salone jure za željom da im međunožje krasi frizura u obliku brkova

  • 1

Uz poznate intimne frizure  poput "brazilke" ili "čirokija", kao novi trend pojavio se i oblik brkova inspiriranih poznatim motivom, sve prisutnijim na nakitu ili odeći.

Pre nego što krene sezona kupaćih kostima, kada je depilacija bikini zone i eksperimentisanja s intimnim frizurama na vrhuncu, možete isprobati vrlo trendi motiv francuskih brčića, kakve je proslavio popularni detektiv iz romana Agate Kristi Herkul Poaro.

Uklanjaju se gotovo sve dlačice na najnižem delu osim stidne kosti gde se ostavlja "čupavi" pravougaonik kog stilizujete zavrtanjem dlačica ka unutra.

Tradicionalistkinje ovakvom "ukrasu" na bikini zoni reći će "ne", ali one koje vole promene i žele da budu u trendu sigurno će se odvažiti i na ovaj luckasti potez.

(Telegraf.rs / Zadovoljna.hr / Foto: Etsy.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • faila

    3. februar 2013 | 19:07

    O.o zasto? priznajem da sam avanturista, ali ovo je cista glupost! ja tamo imam tetovazu I ne vidim zasto bih je sakrivala! xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA