BIZARNE SEKSUALNE TRADICIJE: Istražiteljke proveravaju muškost vašeg partnera

Ukoliko niste zadovoljni učinkom partnera u spavaćoj sobi, Crkva bi vam poslala istražiteljke da utvrde zašto njegov organ ne radi dobro. U drevnom Egiptu su masturbirali da reke ne bi presušile, a neke od ovih tradicija poštuju se i danas

  • 0

Kaže se - sto ljudi, sto ćudi. Tokom ljudske istorije mnogi narodi su imali razne neobične tradicije - od javne masturbacije do ispijanja semena - a neke od njih postoje čak i u 21. veku.

Živeli! Sve do dna!

Sambijci su pleme sa Papue Nove Gvineje i njihovi momci mogu postati muškarci samo ako ispiju seme svojih starešina kad napune 17 godina. To nije jedini bizarni deo odrastanja muške dece tog plemena - od svoje sedme godine do rituala zrelosti žive samo sa muškarcima, te  redovno izazivaju sami sebi krvarenje iz nosa.

Jednom kad se venčaju, muškarci nastavljaju sa izazivanjem krvarenja iz nosa - u isto vreme kada im supruge imaju menstruaciju!

Zarežeš, pa vidiš jesu li zreli

Mardudjare iz Australije imaju ritual zrelosti koji kombinuje varvarizam obrezivanja sa gutanjem odstranjene kožice s penisa. No, nemojte misliti da je najgore prošlo - kad se momci napokon oporave od obrezivanja, sledi im sečenje. Dobijaju rez s donje strane penisa po njegovoj dužini koji je toliko dubok da ceo život nakon toga uriniraju kroz novostvorenu rupu.

Ma kakva Ibica - ovo je orgija

Na Haitiju postoji grad po imenu Saut d'Eau u kom se svakog leta održava ritual posvećen boginji ljubavi. Oni koji praktikuju vudu rizale okupe se i učestvuju u velikoj orgiji.

Bizarni ritual zvuči gotovo prihvatljivo, ali ako ste zamišljali mnogo isprepletenih golih tela pod mesečinom obasjanim vodopadom, prevarili ste se. U pitanju je više gomila nagih ljudi prekrivenih blatom i krvi žrtvovanih životinja. Ukratko, radi se pre o sceni iz horor filmova nego iz pornića.

Sve ostaje u porodici

Nepalci imaju vrlo malo zemljišta koja su pogodna za poljoprivredu, pa bi se u vrlo kratkom vremenu dogodilo da su pri nasleđivanju parcele postajale sve manje i manje. Domišljati žitelji Himalaja našli su rešenje u venčanju sve braće  sasamo jednom suprugom - na taj način zemljište ostaje celo, jer velika porodica živi pod jednim krovom.

Razvod uspešnim begom

Vodaabiji iz Nigera venčaju se sa svojom braćom i sestričnama. Te prve brakove organizuju njihovi roditelji, no mnogi od venčanih uspeju da "dobiju razvod" na festivalu "Gerevol".

Jednom godišnje Vodaabiji se okupljaju na festivalu "Gerevol" obojenih lica i u raskošnim kostimima, te pokušavaju da zavedu tuđe žene. Oni kojima to uspe iskradu se s devojkom sa zabave i nakon toga se zvanično računaju kao bračni par.

Da ne bi reka isušila, masturbirajte

U drevnom Egiptu vladalo je verovanje da je Nil rezultat Atum (bog stvaranja) ejakulacije. To je rodilo tradicionalno faraonovo masturbiranje pokraj reke.

Narod je bio toliko oduševljen faraonovom požrtvovnošću da je odmah pronašao način kako da pridonese opštem veselju, pa su mnogi muškarci u ime boga Mina (božanstvo faraonove potencije) počeli da masturbiraju u javnosti.

Bronzani momci

U drevnoj Grčkoj biti gej bilo je potpuno normalna stvar. Grcima nije bilo bitno da li se radi o ženi ili muškarcu kad je reč o seksu, već ko vrši penetraciju, a ko biva penetriran.

Važnost aktivnog i pasivnog položaja u seksu bio je za Grke povezan s dominacijom. Muškarci ili pripadnici visokog društvenog položaja bili su penetrati, a žene i pripadnici nižeg društvenog sloja penetrirani.

Brak na određeno vreme

Jedan manji deo Iranaca našao je zgodan način kako da zaobiđe zakon kad je u pitanju seks pre braka. Mladi par može platiti za kratku ceremoniju i službeni ugovor u kom piše trajanje "braka na određeno vreme". Budući da su pred zakonom tehnički venčani, devojka i mladić mogu nakon toga uživati u seksu koliko hoće a da ne krše zakon.

Suši serviran na neobrijanom međunožju

Niotaimori neobičan je japanski običaj. Radi se o jedenju sušija s uglavnom golog ženskog tela, dok bi se u slučaju da se radi o muškarcu zvao nantaimori. Opravdanje za bizarni "japanski sto" je činjenica da temperatura tela održava i hranu na željenoj temperaturi.

Iako je na prvi pogled cela stvar očito seksualna, Japanci je smatraju takvom samo ako je devojčino međunožje neobrijano.

Privatni istražitelji - penisa?

Kad muškarac u srednjem veku nije mogao obavljati svoju dužnost u krevetu, Crkva je poslala "privatne istražitelje" - mudre žene koje bi proučile penis koji ne želi da se ukruti, te donele zaključak u vezi s pacijentovim generalnim zdravljem i hoće li moći da napravi decu. U slučaju deformacije penisa ili nekog drugog valjanog razloga zašto ne može doći do snošaja, brak je mogao biti poništen.

(Telegraf.rs / Tportal.hr / Foto: www.travelhuanqui.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA