FORMULA ROMANTIKE: Matematikom do prave ljubavi

Istraživanje jednog britanskog portala za upoznavanje partnera, u kojem je učestvovalo 2.000 ljudi, pokazalo je kako se brojevima može izraziti život prosečne žene i muškarca dok ne upoznaju “onog pravog” odnosno “onu pravu”

  • 0

Većina ljudi priželjkuje da se potraga za savršenom osobom već jednom okonča i da se konačno skrase sa nekim s kim će im zaista biti lepo. Dok ne stignemo dotle, evo kako bi tokom potrage naš ljubavni život trebalo da izgleda u brojkama.

Jedna dama će u proseku imati šest vrlo loših sastanaka, šest ljubavnika za jednu noć, prevariće je četiri puta, a barem jednog partnera upoznaće preko interneta.

Takođe, tipična žena će se na letovanju ili odmoru zabavljati sa bar tri različita muškarca i imaće tri veze na daljinu. Ista ta dama, dok ne pronađe onog pravog, poljubiće 22 muškarca, uživati u četiri duge veze i isto toliko puta doživeti da joj neko slomi srce.

Većina pripadnica nežnijeg pola, pre nego upozna gospodina pravog, živeće s dvojicom muškaraca. Ipak, dobra vest je da žene kad upoznaju čoveka svog života, to znaju već tokom prve četiri nedelje druženja.

S druge strane, muškarci će poljubiti 23 devojke, imati deset ljubavnica za jednu noć i preboleti slomljeno srce šest puta. Većina njih će ženu svog života upoznati pre tridesete godine.

Podaci pokazuju da će pre devojka biti ta koja će ostaviti dečka nego obrnuto, a sve dok ne pronađu muža, dame se češće od muškaraca neće libiti ni da varaju.


Međutim, ono što je najviše uzbunilo i zabrinulo istraživače jeste podatak da je 15 odsto žena bivši momak uhodio nakon prekida veze, a ništa manje uznemirujuća činjenica je i to da u prve seksualne veze devojčice počinju da stupaju već sa 15 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA