U modi su iskusni tipovi

Za razliku od prethodnih godina kada je na tržištu slobodnih vladala prava pomama za mlađim frajerima, dame danas traže muškarca koji je razveden i samim tim ima poželjan staž u romantičnim odnosima

  • 0

Kako piše britanski Telegraf, moderna žena nije više zainteresovana da doživi seksualnu i romantičnu aferu sa mladićem-igračkom, već teži stabilnom i kvalitetnom odnosu sa znatno zrelijim muškarcem.

U opsežnom istraživanju sprovedenom na jednom popularnom dejting sajtu, od 5,5 miliona singl dama koliko ih ima u Velikoj Britaniji, njih pola miliona bi se radije zabavljalo sa starijim razvedenim muškarcem nego pristalo da postane kugarka koja ima dečka znatno mlađeg od sebe. Ovu novu generaciju žena, u slengu popularno nazivaju pumama.

Dvanaest procenata ispitanica smatra da je iskustvo najprivlačnija stvar kod muškarca koji ima već jedan brak iza sebe, a svaka deseta sigurna je da bi takav partner bio daleko osetljiviji pri prepoznavanju njihovih emocionalnih potreba.

Ono što je savremenim ženama važno jeste i da njihov budući izabranik bude zanimljiv, a svega petini je važan fizički izgled.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA