VAŽNA JE RAVNOPRAVNOST: Ne budite šefica u krevetu

Ukoliko ste nezadovoljni seksualnim životom, a smatrate da problem nije u vama, možda bi trebalo da razmislite još jednom

  • 0

Žena koja je dominantna u krevetu neretko izaziva suprotan efekat kod svog muškarca, što dovodi do seksualnog nezadovoljstva kod obe strane. Ukoliko se i vi ponašate kao gazdarica u krevetu, evo nekih simptoma na koje bi trebalo da obratite pažnju.

Fantazije

Ako su sva nova iskustva u seksu inspirisana samo vašim idejama i seksualnim fantazijama, niste fer prema svom partneru. Dopustite svom muškarcu da ponekad on bude taj koji će da dodeljuje uloge prema sopstvenom scenariju i režiji.

Donosite posao u krevet

Kad god u krevet donesete laptop ili surfujete na mobilnom telefonu, dajete mu jasnu poruku da niste zainteresovani niti za njega niti za bilo kakvu akciju. Zapravo, time mu samo poručujete da vas on preterano ne zanima, već vam služi za zabavu i to samo kada je vama do nje. Nije problem ako se to ponekad događa, ali ako vam to pređe u naviku, logično je da ćete dobiti ljutog i povređenog partnera.

Više pričate, manje slušate

Svojim brbljanjem totalno uništavate seksi atmosferu. Svima se ponekad događa da usred vođenja ljubavi krenu da razmišljaju o drugim stvarima , ali ako imate potrebu za pričom o sutrašnjem radnom rasporedu, onda nemojte ni započinjati seks. Prvo razjasnite situaciju sami sa sobom, a onda popričajte s njim o tome što vas muči.

Odbijanje

Ni vi a ni vaš muškarac ne smete da zaboravite da je za dobar seks potrebno konstantno ulaganje. Ukoliko postoji nešto što ga pali, a vi to uporno odbijate, takvim postupkom podstičete frustraciju i nezadovoljstvo kod partnera, bez želje za bilo kakvim kompromisom. Možda bi trebalo da porazgovarate s nekim i vidite da li su njegovi zahtevi nerealni ili ste samo vi nezadovoljni nečim, a to ne prepoznajete.

Tvrdoglavost

Svakodnevne obaveze nas ponekad toliko pritisnu da se seks nađe na poslednjem mestu. Ukoliko ste tvrdoglavi i pristajete samo na svoj raspored, teško da ćete uživati u akciji u krevetu. Da biste pronašli recept za dobar seksualni život, morate da se nađete na pola puta sa svojim muškarcem i da zaboravite na tvrdoglavost.

Vrede samo vaša pravila

Ljuti ste ako vas pred jutro on probudi željan akcije, jer biste dali sve da odspavate još pola sata. S druge strane, ukoliko se uloge zamene, optužujete ga da je dosadnjaković koji vas ne voli! Ukoliko se budete konstantno durili, s vremenom će stvari postati samo gore. Nekada se dešava da je u pitanju loš dan, ali konstantno zvocanje negativno će da utiče na vašu vezu. Svi problemi u kvalitetnoj vezi rešavaju se iskrenim razgovorima, pa ne bi bilo loše da krenete od toga.

( Tamara Milić / Haber.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA