KEFALICA: Šta je za klince ljubav i zaljubljenost?! (VIDEO)

- Neko kaže 'ja te volim i zaljubio sam se u tebe' i drugi to posluša * - Ljubav je ono kad se volite i kad se ljubite i kad vam srce drnda * - Ja prosto ne znam kako se ljubav zbiva oko nas

  • 0

Dan je zaljubljenih i mnogi će se ovim povodom danas makar jednom zapitati šta su zapravo ljubav i zaljubljenost. Zbog toga što su deca najiskreniji i najjednostavnici sagovornici, njihova objašnjenja ljubavi i simpatija najslađa su i najpribližnija istini.

Za sve one koji su, odrastajući, zaboravili da jednostavno razmišljaju i muško-ženske odnose u, ionako komplikovanom 21. veku, načinili još komplikovanijim, pripremili smo retrospektivu najsimatičnijih dečjih odgovora na pitanje koje nam je svima enigma - a šta je, zapravo, ljubav? - zabeleženih u emisiji "Kefalica".

"Ljubav je kad se dečak zaljubi u devojku, a devojka ne zna, sad ona razmišlja, da l' da se... Iako joj se ne sviđa momak, ona misli i dalje 'da l' hoću, da l' neću' i razmišlja... I kaže 'dobro, 'oću"'

"Jako je lepa, ima dugu kosu, crnu... I slaže mi se uz mene"

"Neko kaže 'ja te volim i zaljubio sam se u tebe' i drugi to posluša"

"Ljubav je ono kad se volite i kad se ljubite i kad vam srce drnda"

"Kako treba da izgleda neko da bismo se zaljubili u njega? Lepo, kao da ima srce u očima"

Svakako, nećemo propustiti ni da vas podsetimo na sjajnu Helenu i njena objašnjenja fenomena simpatije.


"Prosto možeš da padneš u nesvest od ljubavi. Simpatija je nešto kad se mnogo volite, kad deliš parče kifle na dva dela... Nekad neki ljudi uključe mozak i onda znaju da im je simpatija najbolji drug na svetu. Ja prosto ne znam kako se ljubav zbiva oko nas"

Inače, Helena je u svom prvom televizijskom gostovanju detaljno pričala o svojoj zaljubljenosti u Stanka.

Srećan vam i ovaj Dan zaljubljenih :)

(E. T.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA