Mali saveti da na savršen način zaprosite voljenu ženu

Dan zaljubljenih se mnogima čini kao savršen dan za prosidbu, a jedna studija je pokazala da i mnoge dame smatraju da bi to bio veoma romantičan potez

  • 1

Svaka četvrta pripadnica nežnijeg pola smatra da bi savršena prosidba bila na peščanoj plaži, na sam Dan zaljubljenih i to nakon dve godine od početka veze. Ako zaista želite da joj priredite prosidbu za pamćenje, pored odabira samog datuma veridbe, neophodno je da ubacite i element iznenađenja, što priželjkuje 32 odsto dama. Oko 21 odsto njih tvrdi da je za savršenu prosidbu potrebno romantično okruženje, a 20 odsto žena smatra da je muškarac obavezan i da klekne na jedno koleno dok izgovara sudbonosno pitanje.

Svaka deseta žena misli da bi pre svega bilo u redu da on ode kod njenog oca i zatraži njenu ruku. Ipak, 70 odsto žena smatra da muškarac ne bi trebalo sam da izabere verenički prsten, a 62 odsto nema ništa protiv da ga odaberu zajedno.

Istraživanje je radila firma koja proizvodi alkoholna pića “Lambrini”, a pokazalo se da većina žena smatra da bi muškarci o prosidbi trebalo da razmišljaju nakon dve godine zabavljanja. Oko 49 odsto žena reklo je da bi raskinulo s muškarcem koji ih nije zaprosio ni posle pet godina veze. Da biste oboje bili spremni za brak, 21 odsto žena smatra da bi idealno bilo da svaka osoba iza sebe ima tri ozbiljnije veze.

Evo nekoliko ideja koje će vam pomoći da vašu dragu oborite sa nogu.

Mesto gde ste imali prvi sastanak

Ovo je romantičan i veoma emotivan pristup. Ako se sećate lokacije gde ste se videli prvi put, pozovite je da dođe ili je odvedite do tog mesta. Ukrasite prostor koliko god je to moguće kako biste napravili savršen ambijent. Spustite se na kolena i izgovorite te čarobne reči!


Neočekivana prosidba

Nema ničeg boljeg od iznenadne prosidbe. Žene vole iznenađenja, a za mnoge od njih praznici su savršen datum za početak veridbe. Izvedite je na večeru ili je odvedite na neko romantično putovanje. Bez davanja bilo kakvih nagoveštaja, uživajte u trenutku i onda je iznenada zaprosite.

Filmski stil

Šta mislite o pevanju serenade ili veranju uz balkon do njene spavaće sobe? Žene vole filmsku romantiku i ona bi se definitivno “rastopila” da doživi takvu prosidbu. Naravno, sve ovo pod uslovom da ne živi na osamnaestom spratu. U tom slučaju, priredite joj mali vatromet koji će se rasprskavati u nivou njenih prozora.

Ljubavno pismo

Ako ste previše stidljivi da joj priđete i naglas iskažete svoja osećanja, možete da isprobate tradicionalnu metodu izražavanja ljubavi. Na Dan zaljubljenih napišite joj romantično pismo u kome će te reći šta mislite o njoj, šta osećate za nju, zašto je želite, kako je promenila vaš život… Kada napišete pismo, pobrinite se da ga ostavite tamo gde će ga ona naći.

Pozovite je kod sebe

Pozovite vašu voljenu na ručak ili večeru kod sebe. Pripremite njen najdraži obrok. Nakon spremanja stola, zaprosite je, tako što ćete pasti na kolena i dati joj prsten.

(Tportal.hr / Zenstvena.com / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA