UZDIŠITE SLOBODNO: Glasan seks je dobar seks

Istraživači u Velikoj Britaniji došli su nedavno do zaključka da je glasan seks ključan za veće zadovoljstvo u vezi

  • 4

Glasni ljubavnici uživaju više u seksu od onih koji su tihi. Ukoliko ste se do sada suzdržavali od vikanja tokom seksa, grešili ste! Buka koju čovek proizvodi tokom najintimnijeg čina dovodi do većeg zadovoljstva upravo zbog toga što partneri međusobno, ispuštanjem zvukova, daju do znanja jedni drugima da uživaju u samom činu i cene to što rade.

Stručnjaci su razgovarali sa oko sedamdeset žena koje su iskreno odgovorile na pitanje koliko su glasne u spavaćoj sobi. Dve trećine je odgovorilo da su najglasnije pre i za vreme partnerovog orgazma, što znači da žene namerno povisuju svoj glas kako bi pomogle partnerima da svrše. Čak se 92 odsto složilo kako glasno uživanje u seksu zaista povećava partnerovo samopouzdanje.

Kada upoređujemo muškarce i žene, nema ni govora o konkurenciji, s obzirom na to da je, prema ovom britanskom istraživanju, 94 odsto žena glasnije u krevetu od muškaraca.

Mnogo veći broj žena nego muškaraca glumi orgazam i to upravo zbog toga što se osećaju obaveznima da muškarcu daju dokaz da zaista uživaju. Zanimljivo je da su se žene pokazale kao glasnije. Međutim, ne postoji naučno objašnjenje zašto je jedan pol glasniji u krevetu od drugog. Neki ljudi vrište na koncertu, drugi ćuteći gledaju. Ipak, to ne znači da ne uživaju podjednako. Sve u svemu, opustite se i uživajte bilo tiho, bilo na sav glas.

(Tamara Milić / Ordinacija.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa1983

    17. februar 2013 | 08:10

    Jest dobar i te kako, govorim iz iskustva , ali je lose kad komsije posalju miliciju zbog glasnoce . :-)

  • kiki

    16. februar 2013 | 15:37

    A kako da objasnim komsiji zbog cega sam vristo :)

  • ducker

    15. februar 2013 | 19:01

    Propevacu :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA