Način na koji vam frajer maše govori više od reči

Kada muškarac odlazi, sve što žene zapaze je njegova zadnjica i način na koji im je mahnuo

  • 1

Prilikom analize odlaska muškarca, pored guze koju svaki put zapazite, a što nije neophodno posebno analizirati, obratite pažnju na koji način je mahnuo, jer vam upravo taj gest može otkriti mnogo toga.

Okrenut je prema vama

Ovo je znak samopouzdanja. On je očigledno snažan i iskren tip. Dok se pozdravlja okrenut ka svima, ne okrećući pritom leđa, pokazuje da nema šta da krije.

Podignut prst

To je pozdrav čiji smer određuje želju. Ljudi koji se tako pozdravljaju podsvesno ukazuju na ono što žele, pa ako pri oproštanju muškarac uperi prst ka vama, sve je kristalno jasno.

Klimanje glavom

Muškarci koji klimaju glavom prilikom opraštanja misteriozni su, ali tačno znaju šta žele. Ne vole da se izlažu nepotrebno i zato ruke drže uvek blizu tela.

Mahanje preko ramena

To rade vrlo opušteni momci. Ovaj gest je prilično uobičajen, ali to što je okrenut u drugom smeru ukazuje na to da je u pitanju pomalo nemiran tip koji je u stalnoj potrazi za novim uzbuđenjima.

( Tamara Milić / zenstvena.com )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA