SADO-MAZO NIJANSE SIVE: 26 ideja za vatreni seks

Zahvaljujući knjizi "Pedeset nijansi sive", među ljudima se popularizovala priča o sadomazohizmu koji, kako naučnici tvrde, i te kako može da utiče na povećanje seksualnog zadovoljstva

  • 3

Ukoliko ste oduvek želeli, ali se niste usudili, da u svoj seksualni život uvedete neke sado-mazo trikove, možda je sada pravo vreme da tako nešto i uradite. Evo nekoliko vrućih predloga:

Uzmite njegov kaiš i zamotajte ga oko svog struka. Muškarac neka ga pridržava dok se seksate.

Recite mu da čvrsto stisne vaše nabrekle bradavice. Možete koristiti i štipaljke za veš ukoliko nemaju jak stisak.

Pokorno mu recite: "Profesore, bila sam nevaljala, zaslužujem nekoliko udaraca po zadnjici!"

Vi budite zatvorenik, a on perverzni zatvorski čuvar. Uzmite dva para lisica iz seks-šopa i noge zavežite za krevet.

Tokom tuširanja dajte mu da vam obrije noge. Možda deluje kao da on radi po vašim naredbama, a u stvari, vi ste izloženi njegovoj dobroj volji.

Lezite na krevet sa čvrsto skupljenim nogama i izazovite ga da vam ih raširi.

Neka vam ruke lepljivom trakom učvrsti za zid, a potom neka uđe u vas, bez obzira na to jeste li okrenuti prema njemu ili prema zidu.

Naučite ga čemu služi nazubljeni točkić, koji inače koristite za rezanje testa. Neka se poigra sa njime, nežno ga rolajući oko vaše vagine.

Neka na ruke stavi rukavice za masažu ili one grublje za kupanje, a potom nek se poigra prstima po čitavom vašem telu.

Pomozite mu da vam grudi i telo omota u plastičnu foliju, a potom neka vas dodiruje preko nje. Prigušeni dodir uzbudljiviji je od direktnoga, i to za oboje.

Dobro operite nekoliko metalnih novčića i stavite ih na sat vremena u zamrzivač. Neka vam vaginu namaže toplim lubrikantom, a potom na nju (samo sa spoljnje strane) stavi nekoliko ohlađenih novčića. Toplo + hladno = maksimalno uzbudljivo!

Recite mu da vas jače udari po zadnjici kada počnete da svršavate. Tako "napaljenoj" intenzitet udaraca biće vam jači nego inače, a mešavina zadovoljstva i bola može da vas ostavi bez daha.

Neka od kravate napravi omču i stegne vas pomoću nje oko vrata. Kravata je dovoljno nežna da ne ostavi trag na vašem vratu, ali za svaki slučaj držite makaze pri ruci.

Nabavite mali vibrator s daljinskim upravljanjem. Pre večere ga stavite u gaćice, a njemu dajte upravljač.

Recite mu da vašom najtanjom štiklom krene lagano niz vaše telo, od vrata, preko grudi, pa lagano prema međunožju.

Dok stojite, neka vam lenjirom daje znak koliko trebate da raširite noge, lagano vas udarajući njime po unutrašnjoj strani butina.

Tanji, ali dovoljno dug peškir možete da skvasite i iskoristite umesto biča. Dopustite mu da vas udari njime. Najpre neka krene laganim udarcima pa, u zavisnosto od vaših reakcija, neka prilagođava jačinu.

Recite mu da uhvati prednju donju ivicu vaše majice i zabaci vam je preko glave, skidajući je pritom do polovine vaših nadlaktica. Time će vam onemogućiti da se branite rukama dok vas uzima kako god želi.

Neka se električnom četkicom za zube poigra po vašem međunožju, bradavicama, po unutrašnjoj strani butina... I nek ne prestaje bez obzira na to koliko golicljivo bilo.

Svaka bradavica, i kod žena i kod muškaraca, ima različiti nivo osetljivosti. Poigrajte se kako bi odredili koja vam je osetljivija, a koja može podneti veći nivo bola. Za početak nek počne da se igra sa vašom levom bradavicom, milujući je, golicajući, lagano stiskajući, grickajući, sve dok mu ne kažete da treba da prestane. Zatim, neka se prebaci na desnu, da vidite hoćete li duže izdržati.

Kuhinja je uvek prepuna iznenađenja. Nabavite četkicu za razmazivanje fila po kolačima, ali onu sa silikonskim vlaknima, pa neka se njome poigra po vašim bradavicama i klitorisu.

Dajte mu kockicu leda da je drži na vašoj bradavici sve dok ne počnete da ga molite da je skloni. A potom neka vašu nabreklu ledenu bradavicu nežno obuhvati svojim vrelim usnama.

Pre nego što izađete iz kuće, neka na vašim gaćicama napiše "Goranovo (ili kako mu je već ime) vlasništvo". Celodnevni podsetnik da je on vaš "gazda" pomalo je nastrano i pre svega zabavno.

Kako god da vas obrađuje i zadovoljava, neka stane kada shvati da ste blizu orgazma. Ruke treba da vam pridrži da ne biste sami stigli do vrhunca, a potom nek vas pusti da ga molite da nastavi tamo gde je stao.

Neka vas položi na tkaninu koja je grubljeg materijala ili od domaće vune. Njena grubost na vašoj koži može da izazove buđenje i najmanjeg živca, čineći vas hiperosetljivom na svaki njegov dodir.

( Tamara Milić / Haber.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sky

    19. februar 2013 | 22:32

    Zaboravili ste buckalicu za belanca, mikser i otvarac za konzerve da spomenete. pf, njesra

  • iks

    19. februar 2013 | 22:41

    Zaboravili ste buckalicu za belanca, mikser i otvarac za konzerve da spomenete

  • Lala

    19. februar 2013 | 19:38

    Bože koje gluposti! Bičuj me bitch!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA