SEKSI AVANTURA: Odvedite je na putovanje iz snova za samo dva sata

Bliži se Dan žena a vi nemate pojma kako da iznenadite svoju partnerku? Iznenadno putovanje će je ostaviti bez daha, ali i bez odeće kroz samo nekoliko trenutaka. Evo plana za brzu akciju!

  • 4

 

 

 

Prošao je Dan zaljubljenih i vi ste se izvukli bez poklona, večere i cveća, ili ste mislili da je vašoj izabranici dovoljan zagrljaj. Sada osećate da ta nemarnost ima posledice po vaš emotivni život i seksualne vibracije. Kako biste popravili imidž i pokazali da niste najgori muškarac na svetu, pobrinite se da položite popravni ispit na Dan žena.

Ne padajte u zabludu da ovaj praznik pripada tradiciji komunizma, te ga i same žene smatraju uvredom. Spremite se da svoju dragu iznenadite tako da bukvalno ostane bez daha. Zaboravite knjige, čokolade, narukvice i ostala čuda. Odvedite je na putovanje iznenađenja.

Poznato je da muškarcima organizacija nije jača strana, pa vam zato donosimo plan kako da za samo dva sata završite sve pripreme za savršen osmomartovski vikend.

Najpre se osigurajte da vaša izabranica nema ništa planirano, te joj najavite odlazak u posetu rođacima ili prijateljima kako bi sigurno bila spakovana i spremna za put.

To je mala, slatka laž a kao destinaciju iznenađenja predlažemo neku od evropskih metropola. Za rezervaciju hotela potrebno vam je da provedete nekoliko minuta na nekom od specijalizovanih turističkih sajtova, a srećom po vas, do većine metropola postoje redovne autobuske linije i to bar tri puta sedmično, što takođe možete platiti putem interneta.


Zamislite samo iznenađenje vaše drage kada se smestite u klimatizovan autobus visoke turističke klase, opremljen audio i video tehnikom i wi fi konekcijom, a onda joj kažete da ste umesto kod tetka Mire u obližnji grad rešili da je odvedete do Pariza.

Koju destinaciju odabrati?

Pariz

Ako vaša izabranica nikada nije bila u gradu svetlosti, ovo je idealna prilika da ga zajedno posetite. Bar jednom u životu morate proveriti zbog čega se taj dugi, strasni poljubac naziva baš francuski. Potrudite se da to isprobate upravo na vrhu Ajfelove kule. Imaćete utisak da ceo grad držite na dlanu.

U Parizu ne propustite šetnju Ulicom Šanzelize, dugačkom više od dva kilometra, četvrt Monmartr, poznato stecište umetnika i boema, prolazak kroz Trijumfalnu kapiju i posetu muzeju Luvr.

Kao specijalni osmomartovski dodatak – odvedite svoju dragu u najveći teatar na svetu, operu Garnije u kojoj nastupa baletska trupa  Pariske opera ili čuveni Mulen Ruž, na pravu kabaretsku zabavu.

Beč

Degustacija Mocart kugli na nekom od bečkih trgova ima posebnu draž. Večera na Dunavskom tornju čiji vrh se kreće a onda vožnja kočijama oko Šenburna. Ne postoji dama koja bi ovome odolela!

Prestonica Austrije je dom muzike. Posetite bečku filharmoniju i upoznajte se sa nasleđem Mocarta, Betovena, Šuberta  i Štrausa… Dok slušate valcer, možete uživati u krstarenju Dunavom ili ukusu poznatih bečkih torti i kolača.

Pored brojnih palata i parkova koje morate videti, predlažemo da organizujete odlazak na izlet u Bečku šumu. Uz vino domaćih taverni i ukusne austrijske specijalitete, priredite svojoj partnerki nezaboravan piknik.

Firenca

Bilo da ovaj grad nazivate "biser Italije"  ili "srce sveta", nazobilazna  je destinacija za sve ljubitelje umetnosti. U Firenci su rođeni Petrarka, Bokačo, Dante Aligijeri, Mikelanđelo, Rafelo, Leonardo da Vinči, i svako ko jednom hoda popločanim ulicama ovog grada biva obuzet energijom stvaralaštva.

Raskošne palate porodice Mediči sačuvane su dan-danas, i nikako ih nemojte zaobići. Cela Firenca je grad muzej, a pored galerija Ufići i muzeja Akademija, u kojima se čuvaju neprocenjiva umetnička dela, svaka katedrala je riznica ostvarenja srednjovekovne umetnosti.

Ovde organizujte romantičnu šetnju uz obalu reke Arno u čijoj mirnoj vodi se odslikavaju okolne građevine.

 

 

 

(Ljiljana Vučetić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    21. februar 2013 | 22:18

    Odlican text i super savet......jos samo da mi date pare da to i ostvarim.......

  • ivana

    21. februar 2013 | 22:51

    pariz busom? ne, nikako!

  • realno

    21. februar 2013 | 22:19

    Zasto imam osjecan da je ovaj clanak pisala/prevela zenska osoba. Pa de vec kad si prevodila obrati paznju na neke cinjenice iz teksta koje ne postoje kod nas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA