Pet tipova cica koje frajeri ne podnose

Iako ste mislili da im je stalo samo do kvantiteta a ne kvaliteta, ipak je dokazano da i muškarci umeju da budu i te kako izbirljivi

  • 9

Muškarci ipak ne uzdišu za svim što hoda na dve noge i ima grudi. Verovali ili ne, postoji pet tipova žena koje muškarci ne podnose:

Opsednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: "Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija", velike su šanse da će vrlo brzo muškarac pobeći od vas. A ako još počnete da prigovarate u stilu: "Zašto piješ pivo, pa znaš da to deblja", ekspresno će se izgubiti, u vidu magle! Momci vole kada su cure opuštene i kada znaju da uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno morati da jedete ćevape između obroka, nego da se jednostavno opustite i prepustite malim, umerenim užicima.

Tračara i dežurno gunđalo

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju ljude oko sebe definitivno odbijaju svakog muškarca. Svi ponekad imaju žutu minutu i prigovaraju, ali jedna je stvar ako se to radi ponekad, a sasvim druga ako se to radi 24 časa dnevno! Muškarci ne shvataju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto traže i prigovaraju.

Radoholičarka

Lepo je što volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama, jer će biti jasno da nemate drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca zanima šta mislite o njemu, šta biste želeli da radite dok ne radite, šta je vaš hobi, koji su vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vreme je da ne razmišljate isključivo o poslu. Prestanite da budete štreberka i počnete da živite.


Nezadovoljna familijom

Ruku na srce, retki su oni koji imaju savršene roditelje, braću i sestre, bližu i dalju rodbinu i koji se ni sa kim iz svoje porodice nikada nisu posvađali. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da blatite svoje najbliže. Ako ne postoji ništa pozitivno što biste rekli o svojoj porodici, preskočite tu temu.

Mamice

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju. Imaju osećaj da moraju da čuju sve probleme ovog sveta i, naravno, reše ih u trenu. Jer, pobogu, ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsednute time da dečka stalno gnjave sa bezbroj pitanja i sve će da urade kako bi udelile koji "mudar savet". Ipak, realnost je drugačija, nijedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom!

( Tamara Milić / Cosmopolitan.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marijana

    26. februar 2013 | 19:35

    Molila bih vas odgovor na pitanje - koji bi bio ekvivalentan naslov ovog članka ako bi se radila o ženama, tj. nadopunite prazno polje - Pet tipova ________ (ostajem u nedoumici jer vidim da žene smatrate hodajućim cicama pa me zanima kako onda smatrate muškarce) koje žene ne podnose! Dajte molim vas malo poštovanja prema ljudskom rodu (nadam se da žene ubrajate pod ovu kategoriju?!?)

  • Silvan Vuk

    26. februar 2013 | 23:20

    marijana vjerovatno spada pod kategoriju No.2 :)

  • Nikola

    27. februar 2013 | 12:22

    Marijana je br 2 nema sta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA