Top 4 idiotska načina da raskinete vezu

Postoji mnogo načina da se prekine veza i nijedan nije lak. Ali i u moru raskida izdvajaju se oni koji se tretiraju kao najgori

  • 3

Raskid nikada nije prijatan iako postoje i pravilni i pogrešni načini da se to uradi. Ipak, da bi se veza raskinula, mnogi se odlučuju za najgore moguće varijante, a ovo su neke od njih:

Pomoć prijatelja

Ovo je jedan od najdetinjastijih prekida koji postoji. Ako želite da prekinete sa nekim, morate to da učinite sami. Vaš prijatelj ili prijateljica koju ste poslali kao izaslanika da kaže vašem dečku ili devojci da više ne želite da budete u vezi, sigurno nije presrećan zbog takvog zadatka. Takođe, ni vašoj bivšoj ljubavi neće biti drago što to radite na taj način. Ako vaš partner ili partnerka mora da čuje da raskidate, to mora da čuje od vas.

Preko Fejsbuka

Moderne tehnologije izvlače ono najgore u ljudima, pa nije retkost da neki ljudi odlučuju da objave javno da raskidaju i to preko neke od društvenih mreža. Ova situacija opravdana je jedino u slučaju da je druga osoba bila toliko grozna da želimo da je kaznimo, ali ni tada ovo nije baš najzrelija odluka. Zamislite sebe u toj situaciji: otvarate Fejs i dočeka vas obaveštenje da više niste u vezi. Zar bi vam bilo svejedno?

SMS

Osoba koja je ostavljena preko poruke više nikada neće biti mirna kad uzme telefon u ruke. Svaki novi SMS probudiće strah da bi tako nešto moglo ponovo da se desi sa nekom drugom osobom. Jednostavno je. Onaj ko na ovakav način odluči da raskine ispada kreten.

Nestajanje

Najgori način da ostavite neku osobu je nestajanje u vidu magle. To najčešće rade muškarci koji su tolike kukavice da se radije povlače, zatvaraju u sobu i izbegavaju izlaske i prijatelje samo da ne bi morali da objašnjavaju devojci da više ne žele da budu sa njom. Ovo je definitivno najgora vrsta ljudi, a osoba koja je ostavljena na taj način ne bi ni smela da bude previše tužna, već srećna jer se rešila takvog profila ličnosti koji ama baš ničemu ne služi.

( Tamara Milić / Mojportal.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigFoot

    28. februar 2013 | 10:18

    Jedino što, u glavnom, onom ko ostavlja više nije ni bitno kako će to primiti ostavljena strana.

  • Miloš

    1. mart 2013 | 17:49

    Posto muskarce bije glas da su kukavice i da nestaju bez traga,sta je sa zenama koje to urade?One nisu kukavice,zle ku..e,one su fine! Idi begaj!

  • scorpion

    3. mart 2013 | 21:05

    Ja sam 3 puta raskinuo na ovaj 4 nacin, ali da se razumemo te sa kojima sam raskinuo su bile fufice koje su varale na sve strane ne samo mene nego i ostale tako da bolje nije ni zasluzila !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA