PANIKA: Od zagađenja penisi sve manji!

Pored čitave ove frke sa aflatoksinima u mleku i stočnoj hrani, crvima u ribi, sada su na tapetu i hemikalije koje mogu čovečanstvu da nanesu još jednu nepopravljivu štetu. I to je, ni manje ni više, nego atak na naš seksualni život!

  • 3

Na pomolu je ekološka katastrofa koja će se podjednako odraziti na pripadnike oba pola! Britanski naučnici primetili su zabrinjavajući trend skupljanja muških polnih organa kod vidri, a upozoravaju na moguće posledice i na penise savremenih ljudi.

Proučavanje vidri koje obitavaju u britanskim rekama pokazuje da su savremene hemikalije krive za ovaj alarmantan fenomen. Prema nalazima Univerziteta u Kardifu, smanjenje veličine kosti penisa kod mužjaka vidre, zajedno sa drugim promenama, razlog je za zabrinutost za veličinu polnih organa i kod drugih vrsta.

 

Takođe, primećena je i značajna učestalost nespuštenih testisa i cisti u kanalima kojima se sperma kreće. Sumnja se na hemikalije koje remete normalan rad hormona.

Stručnjaci upozoravaju da je moguće da su isti razlozi odgovorni i za sve veći broj dečaka koji se rađaju sa nespuštenim testisima, deformitetima polnih organa i smanjenim brojem spermatozoida.

Gvin Lajons, direktor CHEM trusta, zahteva da se prekine sa ignorisanjem uticaja hemijskog zagađenja na zdravlje reproduktivnog sistema kod muškaraca.

- I ljudi i divlje životinje svakodnevno su izloženi koktelima raznih hemikalija od kojih neke mogu da uzrokuju probleme - kaže on.

(A. Ć.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    3. mart 2013 | 00:33

    пениси све мањи а вагине све шире !!!

  • mike

    1. mart 2013 | 23:54

    fakat razlog za paniku!:-/

  • mani

    4. mart 2013 | 16:13

    Naravno da su vagine sire kad su penisi minijatuni tj sve manji , manji i manjiiiiiiii !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA