Nered u kući = manje seksa

Kada dvoje ljudi žive zajedno, normalno je da se povremeno posvađaju oko obaveza u kući. Razloga je mnogo, počev od toga čiji je red za bacanje đubreta, pa do toga ko treba da uključi mašinu za veš

  • 0

Parovi se redovno svađaju oko (ne)obavljanja poslova po kući. Nedavno sprovedeno britansko istraživanje pokazalo je da se na godišnjem nivou parovi posvađaju čak 104 puta zbog nereda u kući. Često su prepirke toliko žustre da negativno utiču na seksualni život, a u mnogim slučajevima dolazi i do raskida veze.

Istraživanje je pokazalo da 67 odsto žena odbija da ima seksualne odnose ukoliko je u sobi nered. Žene muškarcima često zameraju što svoju odeću ostavljaju gde god stignu, a čak 18 procenata muškaraca smatra da je ženina obaveza da tu odeću i skloni. Ovakva shvatanja dovode do neslaganja u vezi koje rezultira svađama.

Ipak, ima i onih žena koje uspevaju da nagovore svog muškarca da pospremi iza sebe. Deset odsto žena je priznalo da svog partnera često podmite tako što mu obećaju seks ukoliko nered ukloni, dok 30 procenata muškaraca odmah kreće u akciju pospremanja kuće kako ne bi morali da slušaju zanovetanje svoje partnerke. Vaginalna manipulacija ili ne, procenite sami.

Ipak, razlog za svađanje nije samo muška odeća. Muškarci se često žale na količinu kozmetike koju žena poseduje, a smetaju im i njihove visoke potpetice.

Trideset odsto ispitanika je priznalo da se ne usteže od bacanja partnerovih stvari kako bi oslobodili prostor oko sebe.

( Tamara Milić / klix.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA