Kako i čime obradovati ženu za Osmi mart?

Da bi vaša draga dama bila srećna, nije neophodno da je obasipate preskupim i nemogućim poklonima. Njeno srce najpre ćete osvojiti sitnicama

  • 2

Veoma je opasno generalizovati žene, a posebno to ne bi trebalo da se radi za Dan žena. Svaka je posebna i ponekad ih je teško razumeti, ali sve u svemu, nežnijem polu uopšte nije tako teško udovoljiti. Srećom, postoje stvari koje gotovo svaka dama priželjkuje.

Nađite joj se kad zatreba

Žene vole da se osećaju zaštićeno. Zato svojoj partnerki često dokazujte da ste tu baš uvek kada ste joj potrebni i da ste spremni da joj pomognete kada je u nevolji. Naravno, ne namećite se, pokažite da verujete u njenu snagu, ali da ste uz nju u svakom trenutku. Pošto se dame najčešće slabo razumeju u tehniku, a posebno u kompjutere, pobrinite se da joj uvek bude ažuriran antivirus, a na desktop joj postavite neku simpatičnu sličicu koja će je uvek podsećati na vas.

Mirišite lepo

U reklamama za parfeme često preteruju kada je reč o reakcijama žene na miris muškarca. Međutim, ima pomalo istine u svemu tome. Žene obožavaju muški miris i zato odaberite onaj parfem koji savršeno odgovara vašem prirodnom mirisu tela.

Iznenadite je


Dame vole iznenađenja, makar to bila bombonjera, romantična poruka ili buket cveća. To su sitnice na koje nećete potrošiti mnogo novca, a usrećićete voljenu osobu. Za posebne prilike uplatite joj masažu, seansu za dvoje u spa centru ili organizujte romantično putovanje. Ne propustite putovanje u Veneciju i Veronu!

Budite iskreni i tačni

Svaka žena ceni iskrenost. Ukoliko nameravate ostvariti ozbiljnu vezu, od samog početka budite otvoreni i iskreni kako biste zadobili njeno poverenje. Takođe, važno je da poštujete njen uvek prenatrpan dnevni raspored i uvek gledajte u sat na svojoj ruci i nemojte da kasnite.

Brinite o sebi

Ne morate da izgledate poput mačo tipa iz časopisa, ali vodite brigu o vašem telu. Odvojite vremena za svakodnevno vežbanje, po mogućstvu u njenom društvu. Tako ćete oboje imati lepo oblikovano telo, bićete zdraviji, a samim tim i spremniji za vruću akciju u krevetu. Naš predlog je da svakog jutra sat vremena provedete plivajući na nekom od bazena.

Budite od stila

Žene cene muškarce koji znaju lepo da se obuku. Posvetite više pažnje svom stilu, ali ne zaboravite i na frizuru, jer je spoljni izgled, ipak, nešto što žena najpre primeti. Takođe, nju možete da obradujete uvijačem za kosu po neverovatno niskoj ceni.

Priredite joj gozbu

Čak i ako partnerku izvodite u najbolje restorane u gradu, zasigurno ćete je oduševiti ukoliko se potrudite da samo za nju nešto lepo skuvate. Oboje ćete sigurno uživati u romantičnoj večeri, a za dezert je obradujte kolačićima sreće. Ona će već naći načina kako da vam se zahvali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strucnjakowsky

    8. mart 2013 | 07:57

    Kazu nije neophodno obasipati skupim poklonima,a dali savet:Venecija,sat,skupi rucak.Znaci negine nam 100 evrica.

  • mani

    10. mart 2013 | 14:19

    Strucnjakowsky niste lepo procitali pise ,,,za posebnu priliku ,, e onda bi morao racunat sa par stotina eura inace sasvim je dovoljno jedno malo iznenadjenje , ( po velicini novcanika )!!!!!!!!! ...... Koliko para toliko muzike....!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA