Osam stvari koje bi svaka žena trebalo da zna o svom muškarcu

Koliko poznajete svog muškarca? Znate li baš uvek kako da odreagujete na njegove ćudi? Evo nekoliko saveta

  • 0

Čvrsta veza zahteva dobro poznavanje partnera. Naučnici tvrde da, bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, morate da znate neke krucijalne stvari koje se tiču voljene osobe kako biste uspeli svoju vezu da podignete na viši nivo. Evo nekoliko stvari koje svaka žena mora da zna o svom muškarcu:

Šta mu pomaže da se opusti?

Nije bitno da li je to neka serija, film, utakmica ili nešto drugo. Ohrabrite ga i podstaknite da uživa u vremenu koje treba da izdvoji za sebe.

Šta je to zbog čega se oseća potrebnim?

Neki muškarci vole da popravljaju stvari, dok drugi nemaju ni čekić. Izdvojite vreme i saznajte šta ga čini korisnim i iskoristite to.

Koji je njegov najdraži tim?

Možda vi mrzite da gledate sportske utakmice, ali muškarci to naprosto obožavaju. Iako će vam možda teško pasti, sedite nekom prilikom pored njega i odgledajte utakmicu zajedno. On će to ceniti. Takođe, možete da budete inovativni i da mu poklonite karte za utakmicu na koju ćete otići zajedno.

Koliko često misli na bivšu?

Iako su odavno prekinuli s bivšom, nekada im jako teško pada da krenu dalje. Vaše je pravo da to znate i da mu kažete da li vam smeta. Naravno, situacija je komplikovanija ukoliko imaju zajedničku decu. U tom slučaju, stavite mu do znanja da razumete njegovu potrebu da održi određen odnos i podržite ga u tome.

Da li je levak ili dešnjak?

Ovde se ne misli na to kojom rukom piše. U pitanju su njegovi politički stavovi koji znaju da budu ogroman kamen spoticanja u vezi. Ali uz malo kompromisa i ne moraju. Razgovarajte o tome.

Kako dopreti do njega?

Muškarcima je potreban razgovor, ali ne koliko i ženama. Radite na tome da podeli sa vama svoje potrebe, ali ne samo kada vi to želite. Stavite mu do znanja da, ponekad, razgovor može da se vodi samo o njemu.

Šta ga uzbuđuje?

Neke žene nikada ne naprave prvi korak, ali muškarci vole kada dame to rade. Ukoliko su uši njegova erogena zona, približite se i gricnite ih jer ćete mu tako staviti do znanja koliko je poželjan.

Šta mu pokvari raspoloženje?

Da li se to dešava kada njegov tim gubi ili je pak u pitanju godišnjica smrti njegovih roditelja? U svakom slučaju, morate da znate šta je to što vašeg muškarca čini tužnim. Tako ćete  znati zbog čega se nekad čudno ponaša i u kojim trenucima treba da ga oraspoložite.

( Tamara Milić / klix.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA